IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 2 Post By yoSun
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2012, 11:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara Alışveriş Festivali Başladı




Ankara Alışveriş Festivali'in açılışı coşkulu binlerce Başkentlinin katılımı ile Etlik'teki Antares Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Başta TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı açılışı, dünyaca ünlü manken Doutzen Kroes gonga vurarak yaptı.

Günlerdir beklenen Shopping Fest, Antares Alışveriş Merkezi'nin dışında bir araya gelen binlerce Ankaralı'nın katılımı ile yapıldı. Festival öncesi binlerce Ankaralı Murat Boz konseri ile eğlendi. Alışveriş merkezinin içinde hazırlanan sahnede ise festivalin tanıtım yüzü olan dünyaca ünlü manken Doutzen Kroes, gonga vurarak festivalin resmi açılışını yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ATO Başkanı Salih Bezci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen festivalin açılış törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Milletvekilleri, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Ankaralı iş adamları, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi Melih Gökçek, King Kong, Taş Devri, Red Kit, Nasrettin Hoca, Ejderhalar, Ankara Kedisi, Misket ve çeşitli masal kahramanlarından oluşan sayısız araç korteji ile kutlamaların yapıldığı yere geldi. Korteje açık bir otobüsün üzerinde eşlik eden ve vatandaşları selamlayan Gökçek, çocuklara futbol topu dağıttı. Kortej, açılışın yapılacağı Antares Alışveriş Merkezi'nde gösteri grupları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Antares'in dışına kurulan dev sahnede eğlenceli şovlar ve Murat Boz konseri vatandaşları coştururken, sahnede ise ip akrobatlarının yaptığı gösteriler ile Örümcek Adam'ın Antares gökdelenine yaptığı tırmanış ise heyecanı ikiye katladı.

"ANKARA, SİYASETİN OLDUĞU GİBİ TİCARETİN DE MERKEZİ OLACAK"

Resmi açılışın ardından TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yaptığı konuşmada, festivalin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Ankara inşallah siyasetin merkezi olduğu gibi ticaretin de merkezi olacak. Bu amaçla yola çıktık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnafımıza bol kazanç getirmesi dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Festival boyunca 6 bin 430 etkinlik ile rekor kırılacağına dikkat çeken Başkan Gökçek ise, "Alışveriş Festivalimiz, Ankaramıza, esnafımıza, alışveriş yapan herkese hayırlar uğurlar getirir inşallah. Ankara'da bu sene ilk kez alışveriş festivali olacak ve bu festival 5 sene sonra Ankara'da inşallah 5 milyon turist gelmesine vesile olacak ve Ankara'yı kalkındıracak" ifadelerini kullandı.

"ULUSLAR ARASI ALANDA TANITIM YAPABİLMEK İÇİN 'SHOPPİNG FEST' ADINI KOYDUK"

Festivalin ismine de değinen Gökçek, Alışveriş Festivaline, uluslararası alanda da tanıtım yapabilmek için "Shopping Fest" adını koymak zorunda kaldıklarını dile getirdi. Bu rekor düzeyindeki etkinlik sayısıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuru yaptıklarını ifade eden Başkan Gökçek, konuşmasını "Her şey Ankara için. Bu işi en iyi Ankara yapar. Alışverişin başkenti Ankara'dır" sözleriyle bitirdi.

ATO Başkanı Salih Bezci de çıtayı yükselttiklerini belirterek, bundan sonra ki isteklerine şöyle dikkat çekti: "EXPO'yu istiyoruz kimse engel olamaz. Dünya çapında bir spor organizasyonu istiyoruz. Olimpiyat ve futbol şampiyonasını istiyoruz."

Açılış töreni, kentin 8 ayrı noktasından yapılan havai fişek gösterileri ile büyük final yaptı. Ankara Shopping Fest ile Ankara'da 23 gün boyunca indirimler, konserler ve kültürel etkinlikler Başkentlilere hizmet edecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Haziran 2012, 16:52   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ankara Alışveriş Festivali Başladı




Gökçek konuşana kadar her şey çok güzel, sakin olup alışverişimize bakalım. Ankara'ya gelen turistin gideceği tek yer Anıtkabir, onuda Japon turistler oluşturuyor zaten. Bakalım bu festival ne işe yarayacak, Başkent olan bir şehre göre çok eksiği var Ankara'nın, sadece kaldırım çalışmalarıyla da olacak iş değil bu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 09 Haziran 2012, 17:48   #3
Milencer
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ankara Alışveriş Festivali Başladı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ben şarkılara eşlik ederken kendimden geçtiğim için arkadaşım çekmiş resmi.
( Ben çekseydim bir şeye benzerdi, eheh. )
Ee karşımda Murat Boz vardı, doğal yani kendimden geçmem. Beyaz ceket giymişti bir de, ooy oyy.

 

 

Etiketler
alışveriş, ankara, başladı, festivali


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
20. Ankara Uluslararası Film Festivali Başladı Dilara Sinema Dünyası 0 14 Mart 2009 14:40