IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2012, 18:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'ın Antalya İl Kongresi Konuşması




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İl Kongresi'nde konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konuşmasında ağırlıklı olarak terör sorununa değinen Başbakan Erdoğan, CHP'li belediyeyi de topa tuttu. BDP'yi morg önüde beklemekle usçlayan Erdoğan, MHP'yi ise terör sorununu çözmek için atılan adımları engellemekle suçladı. Erdoğan, Bahçeli'ye seslenerek, 'Beni konuşturma, imzalar elimizde. Öcalan'ı idamdan sen kurtardın se..' dedi.

İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI

Biz gönüller yaparak geldik, gönülleri feth ederek bugünlere geldik. Biz Antalya'da Korkuteli'ndeki yaşlı ninelerin hayır dualarıyla bugünlere geldik. Gazipaşa'da, Aydıncık Köyü'ndeki çocukların umudu olarak bu seviyelere ulaştık. Hiç bir zaman tamam demedik. Uzun ince bir yoldayız, Gidiyoruz gündüz gece,Yetişmek için menzile gidiyoruz gündüz gece. Menzile ulaşıncaya kadar gideceğiz gündüz gece.

Antalya 3 Kasım 2002'de yüzde 21 ile Ak Parti dedi, 2007'de yüzde 34 ile Ak Parti dedi. son seçimde yüzde 39 ile AK Parti dedi. Buradan Antalya'ya yürekten şükranlarımı sunuyorum. Dik duracağız, hep birlikte dik durmaya devam edeceğiz. İl Başkanımızı il yönetimimizi tebrik ediyorum. Elbetteki bu başarıda pay sahibi olan Kadın Kollarımız'ın değerli yöneticilerimizi tebrik ediyorum.

ANTALYA'DA OYUMUZU 2 KAT ARTTIRDIK

Bugün partimizin şu sarsılmaz ilkesini bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Bizim istikametimiz milletimizin istikametidir. Rotamızı milletmiz çizdi, yol haritamızı milletimiz şekillendirdi. Biz milletin hissiyatını dikkate aldık. Millete mugayir hiç bir şey yapmadık. Biz Antalya'da 3 Kasım'a göre oy oranımızı 2 kat arttırmışız. İzmir'e bakın, Denizli'ye bakın aynı tabloyu göreceksiniz. BAtman'da da Ağrıda da aynı tabloyu göreceksiniz. Biz Türkiye'nin tüm milletimizin partisiyiz.

78 vilayetin tamamında milletvekilimiz var.

YAŞANAN DRAMA SESSİZ KALMAK EMANETE HIYANETTİR

Terör meselesi bu ülkenin milli meselesidir. Top yekün Türkiye'yi ilgilendiren bir meseledir. Al Bayrak içinde şehit düşen her asker bizim çocuğumuz. Samimiyetle bu meselenin üzerine gittik. Yeter ki millet kazansın diyerek her türlü riski aldık. Antalya'da çok açık söylüyorum; terör sorununda bizden öncekiler gibi idare-i maslahata başvurabilirdik. Sırtımızı dönebilirdik. Ama biz bunu emanete hıyanet olarak biliriz. Yaşanan drama sessiz kalmak milletimizin emanetine hıyanettir.

Biz bu çözüm sürecinde böyle milli bir meselede yanımızda görmek istedik. büyük destekler aldık. Seçimlerde halk oylamalarında milletimizden destek aldık.

HATİCE BELGİN'İ SERAP KIZIMIZI KONUŞMAZLAR

MHP'nin kapısını 3 defa çaldım randevu dahi alamadım. Medyaya çağrı yaptım, medya yöneticileriyle görüştüm maalesef yeterli desteği görmedim. Terör örgütü yöneticileriyle görüşen medya mensupları bunu başarı diye konuşuyor. Acaba siz bu sorun için ne yaptınız. Terör örgütü ile ideolojik ve meshepçilik noktasında ortak olanlar gerekli vicdani tepkiyi ortaya koymadılar. Gittiler Kandil'de terör örgütünün yöneticileriyle görüşüp teröre adeta oksijen verdiler. Nasıl ki şehitlerimizi sadece hükümeti yıpratmak için istismar ettilerse sivil kayıplarla da istismar etmeye çalıştılar. Bingöl'de canlı bombanın üzerine kapanan Hatice Belgin'i konuşmazlar. Molotofla katledilen Serap kardeşimizi konuşmazlar. Batman'da karnında bebeğiyle katledilen Mizgin Doruk kardeşimizi konuşmazlar. Terör örgütünün katlettiği kadın teröristleri konuşmazlar. Biz bu psikolojik operasyonlara asla boyun eğmedik. Bir yandan hizmet götürdük bir yandan da vargücümüzle çalışmaya devam ettik.

BAHÇELİ BENİ KONUŞTURMA ÖCALAN'I SEN İDAMDAN KURTARDIN

Atılması gerekn adım ne ise bu adımı atmaya hazırım dedim. Bizim derdimiz var, dertliyiz biz. Derdi olmayan bu işleri çözemez. Biz MHP'nin ve BDP'nin bu işin çözümüne samimi bir katkı yapmasını isteriz. Bahçeli çıkıyor bu bir şeytan üçkeni diyor. Bahçeli beni konuşturma, Öcalan'ı idamdan kurtaran sensin sen. Bu belgenin altında Ecevit'in, Mesut Yılmaz'ın imzası var. Bu belge bizim elimizde var. Ne kadar oyalarsanız oyalayın o belgeler elimizde.

BDP'liler artık morg önünde nöbet tutmayı bıraksın. Türkiye'nin artık buna tahammülü yok. Biz bu topraklar üzerinde biriz beraberiz. Kimse Kürt kardeşimi terörist diye anamaz.

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARIMIZI BAŞLATIYORUZ

Iğdır'a, Yüksekova'ya havalimanı yapıyoruz. Kim hayal ediyordu buralara hava limanı kurulacağını.Perşembe günü Çanakkale'deydim. Şehitlerimizi ziyaret ettim, bir Fatiha okudum. Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'ni açtım. Çanakkale'ye gidin. O şehitlikleri birer gülistanlığa çevirdik. Orada şehitlerimizin mezar taşlarını okuyun. Şehitlerimize ölüler demeyiz, onlar diridirler ama siz bilmezsiniz.. Hüküm bu. Çanakkale bizim kardeşliğimizin abidesi. Antalyalı yol arkadaşlarım, önümüzde Antalya için ve Türkiye için çok daha önemli bir seçim var. Kollarımızı sıvayıp yeniden çalışmaya başlıyoruz. Antalya'da mahalli seçimlerin hazırlıklarını başlatıyoruz. Kapı kapı dolaşacağız.

CHP'Lİ BELEDİYE NELER VAAT ETMİŞTİ

Onlara özellikle de 2009 seçimlerinde CHP tarafından verilen vaatleri hatırlatacağız ve o vaatlerin nasıl boşa çıktığını hatırlatın. Menderes bey ne yapmışsa onlar var bunun dışında bir şey yok. Ne yaptın sen? CHP ne demişti 2009 öncesi; Suyu ucuzlatacaktı. Ucuzladı mı? Yoksa üzerine zam mı yaptı. 10 bin ev hanımı 5 bin genci sigortalı iş sahibi yapacağız dedi. Antalya'da elektrik faturası tarihe kavuşacaktı. ulaşımı yoksulluğu, konut sorununu esnafın sorununu çözecekti çözdü mü? 100 bin çocuğa süt mü dağıttı? Antalya'ya çok anlamlı bir festivali kazandırdı. Almanya'daki bira festivalini Türkiye'ye kazandırdı. Bir gencimiz fazla kaçırdı ve hayatını kaybetti. Bu zulme son vereceğiz. ,Bıraktığımız yerden devralacağız bir dünya markası yapabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. büyükşehir Kepez benim belediyem değil diye yatı4rım yapmaktan kaçınıyor. Kepez kendi gayretiyle yapılanları baarıyla devam ettiriyor. 8.5 milyar dolar turizm geliri vardı şimdi 23.5 milyar dolar turizm gelirine ulaştık.

Antalya için eser üretmeye devam edeceğiz. 67 eserin açılışını yapacağız..

ANTALYA'YA YENİ STAT

UEFA standarlarına uygun 33 bin kişilik stadımızı inşallah Antalyamız'a kazandırıyoruz. Bu konuyla ilgili talimatımızı Spor Bakanımız ve TOKİ'ye verdim. Aynı şekilde 10 bin kişilik kapalı spor salonumuzu inşaa edeceğiz.

Eğitimde neler yaptığımızı biliyorsunuz. 527 adet bilgisayar teknolojisi sınıfı kurduk. 2 yıl önce Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni kurduk. Özel sektörlere ve vakıflara müsade ediyoruz onlar yapıyor. Akdeniz Üniversitesi'ne 11 bin kişilik bir stadyum kazandırdık. Açık tribünü de kapalı hale getirip, Antalya Spor bu sezon maçlarını orada oynasın. büyük bir kongre merkezini de inşallah Antalyamız'a kazandıracağız. Sağlıkta özellikle Antalyamız'a yeni yatırımlar kazandıracağız..

Sayın Bahçeli Serik'e geldi demiş ki Ak Parti Derik'e neler yaptı? Ayıptır ayıp. Suyu Derik'e biz getirdik. TOKİ aracılığıyla Antalya'da 3 bin 400 konutu sahiplerine teslim ettik.

Gazipaşa'da yapacağımız yat limanın sözleşmesi yapıldı. Yap işlet devret modeliyle devredeceğiz. Antalya'nın terminal binası iflas etmişti ikincisini yaptık rahatlattırdık. Ak Parti bu. 839 milyon TL'lik yatırım yaptık Antalya'ya.. 19 sulama projesi ve taşkın koruma projesini hizmete aldık. Bu yıl 70 bin dekar araziyi sulayan 13 gölet ihalesini yapacağız.

BİZ İKTİDARA GELDİĞİMİZDE..

Biz gelmeden iktidarda MHP, DSP ve ANAP vardı. IMF'e olan borç 23.5 milyar dolardı. Biz devamlı ödedik 1.7 milyar dolara kadar düşürdük. Nerden nereye geldi. Bizim Merkez Bankası'nın kasasında döviz rezervi neydi biliyor musunuz? 27 milyar dolardan 91 milyar dolara yükselttik. İhracatta 140 milyar dolara ulaştık. Milletimizin kararlı duruşuyla çok daha iyi bir noktaya geleceğiz.

2014'te alacağımız neticeyi adeta görüyorum. Durmak yok yola devam diyeceğiz..

Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
antalya, erdoğanın, il, kongresi, konuşması, İl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'ın Gaziantep İl Kongresi konuşması PassioN Haber Arşivi 0 06 Mayıs 2012 16:19
Davutoğlu'nun AK Parti Sivas Kongresi konuşması PassioN Haber Arşivi 0 23 Nisan 2012 13:23
Erdoğan'ın Bursa Olağan Kongresi konuşması PassioN Haber Arşivi 0 22 Nisan 2012 15:54
Erdoğan'ın teknoloji kongresindeki konuşması PassioN Haber Arşivi 0 06 Nisan 2012 19:58