IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2012, 19:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Güvenlik Güçlerini Morga Gönderenler Utansın




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "MHP ve BDP morg önünde nöbet tutmayı bıraksın" açıklaması Isparta'dan yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "MHP ve BDP morg önünde nöbet tutmayı bıraksın" açıklaması Isparta'dan yanıt verdi. Bahçeli, "Ülkemizin güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uluslararası 12. Isparta Gül ve Halı Festivali'ne katılmak üzere Isparta'ya geldi. Belediye önünde mehteran takımı ile karşılanan MHP Lideri, güllerle süslenen bir halıdan yürüyerek Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın'ın makamına geçti. Bahçeli'ye burada ahşap oymadan yapılan sanduka hediye edildi.


BAŞBAKAN'A JET YANIT

Belediyenin Şeref Defteri'ni de imzalayan Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya İl Kongresi'nde yaptığı konuşmadaki "MHP ve BDP morg önünde nöbet tutmayı bıraksın" sözlerine yanıt verdi. Bu tür konuşmaları yakışıksız bulduğunu belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

"Ülkemizin güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın. Türkiye sevdalıları şehitlerimizi morgdan alıp görevini yerine getirmek ve onları toprağa vermekle görevlidir. O sebepten dolayı bu tür konuşmaları yakışıksız buluyorum."


KILIÇDAROĞLU'NA DA ELEŞTİRİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorununa ilişkin MHP'nin tavrına yönelik eleştirilerine de yanıt veren Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu İmralı canisinin yol haritası üzerine yürüyor. Sayın Başbakan ile de bir istasyonda buluşmuşlardır, yollarına devam etsinler. Milliyetçi Hareket Partisi milletimizden aldığı güç ile Kürt sorununu kabul etmeyerek ama bölücü terörün kökünü kazımakla yoluna devam edecektir. Bundan da hiçbir güç bizi caydıramayacaktır" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Görüşmelere tamamen kapalısınız değil mi?" sorusuna Bahçeli gülümseyerek, "Bu cümleden başka bir şey anlıyorsanız kendini bir gözden geçir" yanıtını verdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceli, güçlerini, gönderenler, mhp, morga


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık