IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Türk müsün Kürt müsün anketi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/488588-turk-musun-kurt-musun-anketi.html)

Lanet 14 Haziran 2012 02:26

Cevap: Türk müsün Kürt müsün anketi
 
Alıntı:

X Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041143289)
Insana saygi duyabilmek icin goruslerine ihtiyac vardir. Bir ker gorus nedir? Once orada bir anlasalim. Gorusun hayata bakis acindir, hayata baktigin gibi yasiyorsan sen = gorusundur. Yok ben keseden salliyorum dersen, o zaman ; Inandigin gibi yasamazsan yasadigin gibi inanmaya baslarsin mottosu girer devreye.

Dedigim gibi bu anket ''yavsakca'' bir anket. Artniyetli yapilmis bir anket, kurtmusun, turkmusun diye sorup, Turkiye Cumhuriyeti Vatandasiyim yanitinimi almayi bekliyorsun.

Ayrimi zaten soruyla baslatiyorsun.

Alıntı:

Lanet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041143264)
"Kendinizi hangi etnik kökene ait hissediyorsunuz?" sorusunun ırkçılıkla bir alakası yoktur.

Söylediğin gibi; yaşadığın gibi inanmaya başlarsın mottosu girer devreye. ;s3

Hayalet 14 Haziran 2012 02:41

Cevap: Türk müsün Kürt müsün anketi
 
HANGİ TAKIMI TUTUYORSUNUZ?

Ankete katılanlara hangi takımı tuttukları konusunda bir soruda yönettildi. Katılımcıların yüzde 41.8'i Galatasaray, yüzde 35.9'u Fenerbahçe, yüzde 16.3'ü Beşiktaş'ı yüzde 4.7'si de Trabzonspor'u tuttuğunu ifade ederken, diğer takım diyelerin oranı ise yüzde 1.3'te kaldı.







nedenki türk kürt olayında kaldınız ben inanmıyorumki yüzde 41.8 galatasaraylı olsun 35.9 zuda fenerbahceli saçmalık bence tabikide 100 de yüzzz fenerbahçe olacaktı bu işte bi iş var şike varrrr bu mesaj tamamen konuyu başka tarafa çekmek içindi tabikide aramızda kürt arkadaşlarımızda var aynı zamanda aşırı milliyetçi türk arkadaşlarımızda ama en güzeli ne biliyormusunuz bu bayrak altında kardeşçe yaşamak bana kimse demesin en iyi kürt ölü kürt ben yaşımmm 38 belkide ben genç iken bir çoğunuz dünyada yok idi ama bu memlekette türkte kürtte kardeş aksini deyen var ise yazsın gereken açıklamayı örnekleri ile yazacammmmmm daha fazlasını yazmak istemiyorum

aLL-Star 15 Haziran 2012 23:09

Cevap: Türk müsün Kürt müsün anketi
 
Hocam burada şunu yeni bir tartışma konusu olsun diye söylemiyorum
Nerede kürtlerle alakalı bir konu geçiyorsa ki sadece bu konu değil bir çok konuda özellikle "türkler" bu konularda çok sert yorumlar yazıyorlar.Genelleme yapmıyorum ancak bu yorumlar insanların ne düşündüğünü gayet açık ortaya koyuyor.Gelipte aynı bayrak,aynı devlet söylemlerini dillendirmekte bir okadar aynı anlamı taşıyor diyebiliriz.Bugün burada,bu platformda kimisi birazdan yazdığım yoruma cvp olarak küfür bile edecek...Ancak Burada yaptığım yorum hiç bir zaman yeterli olmayacak.Çünkü kürt-türk konusu uzun uzadıya konuşulması gerekilen bir konu çünkü bu konuyu karşındakina anlatman için işin tarihsel boyutunuda ele almak lazım.Neden derseniz 80 sonrası genc kesim ve p k k yaşıt durumda yani hep okudukları,duydukları,bildikleri hep medya tarafından empoze edilmiş basma kalıp kelimelerden ibaret.Kürt denince küfür yada kart kurt olarak algılarlar.
Velhasıl nerede bir kürt kelimesi geçiyorsa iyi şeyler göremedim bu sanalda...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net