IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Öğrencileriyle ilişkiye girdi! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/489273-ogrencileriyle-iliskiye-girdi.html)

Cemalizim 16 Haziran 2012 13:47

Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesinde meydana geldi. Bir ilköğretim okulunda sosyal bilimler öğretmenliği yapan ve aynı okulda görev yapan başka bir öğretmenle evli olan U.K. (35), bir yıl önce öğrencisi D.N.'yi (15) yardımcı olma bahanesiyle evine çağırdı. Eşi okulda olduğu sırada kız öğrenciyi evine getiren öğretmen, D.N. ile ilişkiye girdi.
U.K., daha sonra G.Ö. (14) isimli kız öğrencisini de iddiaya göre kandırıp evine getirerek cinsel ilişkiye girdi. 3 aydır öğrenciyi eşi okulda olduğu dönemlerde evine getirerek ilişkiye giren öğretmenin bu durumunu fark eden bir kişi, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis, öğretmeni takibe aldı.
Takip esnasında G.Ö.'nün öğretmenin evine geldiği sırada polis eve baskın yaparak öğretmeni suçüstü yakaladı. Öğretmen gözaltına alınırken, ilişkiye girdiği kızlar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek psikolog eşliğinde ifadeleri alındı. Kız çocukları, öğretmenin kendilerine yardım etme bahanesiyle bir baba gibi yaklaşarak evine davet ettiğini, daha sonra da cinsel ilişkiye girdiğini söyleyerek şikayetçi olduklarını belirttiler. Devlet tarafından korumaya alınarak çocuk yuvasına yerleştirilen çocuklara psikiyatr desteği verilmeye başlandı.
Emniyetteki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen öğretmen U.K. ise, "çocuğa cinsel istismar" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Öğretmen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Violent 16 Haziran 2012 14:05

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
İnsanlar evlatlarını öğretmenlere emanet ediyorlar bir öğretmen öğrencisine nasıl o gözle görebilir bu haberler beni çok fazla sinirlendiriyor.

Pir 16 Haziran 2012 14:12

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
İnsanları internette özgür bırakınca neler oluyor görün. Çıkıyor işte böyle çatlaklar. Hadi bu adama da dokunmayın kampanyalarıyla sokağa dökülsünler şimdi. Ne alakası var diye düşünenleri görüyorum sanki.

VenceRemoS 16 Haziran 2012 14:51

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'im internette insanları özgür bırakmak mı ? Bizlerde özgürce yazışıp kaynaşabiliyoruz değil mi ? Lakin hoşgörü,adab,ahlak,saygı sınırını aşmadan.Ama tabi bizlerde çatlağız biraz. (:

Bu ''hıyarın'' yaptığı olaya gelince şu aklıma geldi !

İnsanlar böylesine olaylarla karşılaştıktan sonra, kız çoçuklarını nasıl güvenipte emanet etsin !


Şu karikatürde cuk diye oturur !

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

X 16 Haziran 2012 14:55

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
Benim anlayamadim birsey var, bu tip gayri ahlaki olaylar surekli Adana'da vuku bulmakta. Sebebini anlayabilen varsa bana aciklasin lutfen.

VenceRemoS 16 Haziran 2012 15:04

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
15 senedir Adana'da yaşıyorum ve bu tip olaylar neredeyse her bölgesinde sıkca görülüyor.
Adana'lı arkadaşlarım darılmasın lakin eskiye nazaran daha bir iğrençleşti şehir,medeniyet bilmez moronlar ve kıza aç abazalar ordusu ! Sözüm meclisten dışarı..

Ein 16 Haziran 2012 15:07

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
Ne denir ki şimdi? :/
Allah ıslah etsin.

yoSun 16 Haziran 2012 15:14

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
Kimseye güven olmaz öğretmenine emanet edim falan filan eskidendi o Allah ıslah etsin.

AngeLus 16 Haziran 2012 15:18

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
Aileler çocuklarına sahip çıkacak arkadaş! Son zamanlarda bu olaylar çok sık görülüyor, başı boş bırakılmasın daha çok üstlerine düşsünler..

Kalemzede 16 Haziran 2012 15:33

Cevap: Öğrencileriyle ilişkiye girdi!
 
Bu adam hayvan oğlu hayvan. Ama asıl konu bu değil. On beş yaşındaki kızlar “ALİ ATA BAK.” yazmayı öğrenmiyor ki? Üç ay boyunca ilişkiye giriyorlar. İhbar yapılıyor, kızlar konuşmaya başlıyor. Yeni nesil okuma amacı güdemiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk