IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2012, 08:58   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terörü Defetmeden Bize Rahat Yok




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bakanı Binali Yıldırım, terörün Türkiye'nin başının belası olduğunu belirterek, "Bu belayı memleketin başından defetmeden bize rahat yok" dedi.

Yıldırım, Ankara Genç İşadamları Derneği'nin Sheraton Oteli'nde düzenlediği '06 Gündem' değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Yıldırım, Hakkari'deki terör saldırısıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Terör olayının Türkiye'nin başının belası olduğunu ifade eden Yıldırım, önceki gün Hatay'da bir askerin, dün de Hakkari'de 8 askerin hain saldırıda şehit olduğunu söyledi. Yıldırım, "30 yıldan fazla bir süredir, 1983'ten bu yana bu ülke bir yandan kalkınmasını, gelişmesini ve ilerlemesini sağlarken, bir yandan da bu bela ile amansız bir mücadele veriyor. Hem insan kaynağımızı, hem de parasal kaynağımızı 35 yıldır ülkemizin birliği, beraberliği, bekası için var gücümüzü kullanıyoruz ve bu belayı memleketin başından defetmeden de bize rahat yok" diye konuştu.

"Bu ülke bölücülere, dış güçlerin taşeronlarına boyun mu eğecek?" diye soran Yıldırım, "Bir kere bir şeyi doğru koymamız lazım. Bazısı dursun bu kan, bitsin bu terör diyor. Bunun aksini söyleyen yok hepimiz istiyoruz. Bir şeyi görmemiz lazım. Türk milleti bırakın bu terör olaylarını, tarihi boyunca kimsenin boyunduruğu altına girmemiştir. Böyle bir gelenekten ve tarihten geliyoruz. Dünyada bir başka ulusun esaretine girmeyen iki tane millet vardır. Birisi İngilizler, diğeri ise Türklerdir. Dolayısıyla bu iş o kadar basit değildir. Bu mücadele devam edecek. Ne kadar sürerse o kadar devam edecek. İçeride 75 milyon, dışarıda 8 milyon millet evladı her zaman bir oldu, beraber oldu. Ayrımız gayrımız olmadı. Osmanlı döneminde 7 cephede mücadelede ettik. Kurtuluş mücadelesini birlikte verdik. Milletimiz arasında mezhep, meşrep, dil ve din farkı yok. Bunları sadece istismar ederek dış güçlerin maşası olarak görev yapan bir örgüt var. Olayı doğru koymamız lazım. Taşeron örgüt işin görünen tarafı. Bunun arkasında oyun kuranlar var. Türkiye'nin sıçramasını, etkinliğinin artmasını geciktirmek isteyen unsurlar. Bunu da biliyoruz. Hem uluslar arası hem kendi hukukumuzda insanların özgürlüklerine baskı altına almadan güvenliklerini sağlamak. Bölgesel kalkınma hedeflerini yerine getirmek en öncelikli görevimizdir. Burada en önemli konu terör örgütünün bölge insanı üzerinde baskısını bölge insanına doğrulduğu namlunun yönünü çevirmezsek bu mücadele hiçbir şekilde hız kesmez" şeklinde konuştu.

Bölge insanıyla terörün bağını mutlaka koparmak gerektiğini kaydeden Yıldırım, "Bunun yolu da silahı eline alıp çocuk, kadın ve sivil savunmasız demeden öldüren, Mehmetçiğimize hain pusular kuran bu şer yuvalarının peşini bıraktırmak. Şu anda süreç tüm hızıyla gidiyor. Bir yandan da bunların içeride ve dışarıdaki siyasi sponsorlarının da bir şekilde onlara uygun mücadeleyi sürdürmek. Burada bu konu asla ve asla siyasetin bir istismar aracı olamaz. Her şehit olduğunda hepimizin yüreği yanıyor. Bir eve bir aileye ateş düşüyor. Bunu biliyoruz. Ama bu bizim mücadelemizi eksiltmeyecek, kararlığımızı artıracaktır. Bunu da herkesin bilmesi lazım" dedi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Haziran 2012, 09:32   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Terörü Defetmeden Bize Rahat Yok




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

hep dayanıyor ama bi babayiğit yok anca laflarıyla ..

 

Alt 20 Haziran 2012, 09:41   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Terörü Defetmeden Bize Rahat Yok




tayyip diyodu ki: ramazan ayinin hürmetine sabrediyoruz. aradan 1 yil geçti. 2 ay sonra gene Ramazan. gene mi diyecekler ramazan bitsin ondan sonra operasyon fln baslicak?

 

 

Etiketler
bize, defetmeden, rahat, terörü, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rahat bir sohbet mi, rahat bir uyku mu? Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 25 Eylül 2011 14:10