IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2012, 17:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Sultan'ı Attı, O Artık Sadece 'Nadide'






Antalya'da 15'inci sanat yılını kutlayan Nadide Sultan, "7'nci -----le birlikte artık ne istediğimi biliyorum. Radikal bir karar alarak ismindeki 'Sultan'ı kaldırdık. Artık yalnızca 'Nadide' var" dedi.

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldıktan sonra ilçe merkezindeki Fame Residence Kemer'de tatil yapan şarkıcı Nadide, Bu yıl 15'inci sanat yılını kutladığını belirtti. Şarkıcı, müzik kariyerine 7 album sığdırdığını söyledi. Bu süre içinde yorumculuk anlamında kendisini çok geliştirdiğini anlatan Nadide, müzik noktasının doruk noktasına ulaştığını kaydetti.

7'nci albumunun çıkmasıyla birlikte yaşantısında bir takım yenilikler yaptığını da anlatan Nadide, radikal bir karar alarak isminden 'Sultan' adını çıkardığını da vurguladı. "Artık Sultan yok" diyen sanatçı, "Sadece Nadide var. Ben artık sadece Nadide'yim" diye konuştu.


NADİDE OLARAK KENDİMİ İFADE EDİYORUM


Kendisine sadece 'Nadide' denmesini isteyen şarkıcı, "Artık yalnızca Nadide diye varım. Çünkü albumun farklılığını ve sadeliğini daha iyi ifade edebileceğini düşündük. Ben ayrıca bana 'Nadide' denilmesini daha çok seviyorum. Benim zaten ismim Nadide Sultan Türkoğlu. 'Türkoğlu'nu neden kullanmıyorsun?' diyorlar. Ben Nadide olarak kendimi daha çok ifade ettiğimi düşünüyorum" dedi.

ŞARKICILIĞIMIN EN İYİ DÖNEMİNDEYİM

İlk albumunu 15 yıl önce çıkardığını ve bu nedenle konservatuvarı bırakmak zorunda kaldığını belirten Nadide, 2009 yılında çıkan öğrenci affıyla yeniden okula döndüğünü ve 2011 yılında ise diplomasını aldığını söyledi. Okulun kendisine çok şey kattığına değinen şarkıcı, "Çünkü, kendimi daha iyi hissediyorum. Benden 10 yaş küçük insanlarla okulda olmak bana enerji kattı. Artık ne istediğimi biliyorum. Yorumculuk anlamında da kendimi geliştirdim. 35 yaşındayım. Şarkıcılığımın en iyi olduğu dönemde olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.


HAYAT AŞKTAN YANA

Hayat AşKtan Yana' adlı son albumu hakkında da bilgi veren Nadide, şöyle dedi:

"Yıllardır, çıkarmayı istediğim ve hayalini kurduğum bir album oldu. Her şarkıcının hayalindeki, album diyebilirim. Şarkılar, özenle ve oylama yapılarak seçildi. Benim sesime uygun şarkıları seçtik. Akustik şarkıların bana daha uygun olduğuna karar verdik. Tam anlamıyla bir yol album yaptım. Mevsimlik bir album yapmadık. Çok dinlendirici bir yol albumu."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
artık, attı, nadide, sadece, ultanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Twitter'da Adı Artık 'Sadece Demi' Thetis Haber Arşivi 0 05 Mayıs 2012 19:41
'Yoruldum artık' dedi kendini Haliç'ten attı Lucifer Haber Arşivi 0 17 Mart 2010 18:08