IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Demet Akalın ve Dansçıları Bodrum'da Coşturdu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/491889-demet-akalin-ve-danscilari-bodrumda-costurdu.html)

Thetis 28 Haziran 2012 14:58

Demet Akalın ve Dansçıları Bodrum'da Coşturdu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde pop sanatçısı Demet Akalın hayranlarıyla buluştu.


Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde pop sanatçısı Demet Akalın hayranlarıyla buluştu. Föz dolduran sahne performansıyla kendini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı ile dansçıları, büyük beğeni topladı.

Gümbet Posh Club'ta sahneye çıkan pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın'a dansçıları da eşlik etti. Akalın'ın Bodrum konserini 1000'e yakın kişi izledi. 2010 yılındaki Zirve albumundeki 'Tecrübe' adlı şarkısıyla konserine başlayan Akalın, daha sonra 'Evli Mutlu Çocuklu' şarkısını seslendirdi. Uzun bir turuncu elbise giyen sanatçı, konseri izlemeye gelenlere 'kudurmaya' hazır olup olmadıklarını sordu. Akalın'ın mayolu kadın dansçılarıyla yaptığı kıvrak danslar da beğeni topladı.

Akalın, kendisini dinlemeye gelenlere, "Bu gece herkes eğlenip dans edecek" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Akalın, 1998 yılından buyana çıkardığı albumlerindeki şarkılara da yer verdi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net