IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2012, 16:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Kılıçdaroğlu Bir Tek Pilotları Sordu"




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, uçak kriziyle ilgili görüşmedeki tavrını Erzurum'da partililere şikayet etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum İl Kongresi'nde partililere hitap etti. CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert ifadelerle yüklenen Erdoğan, Suriye'nin düşürdüğü savaş uçağıyla ilgili görüşmede Kılıçdaroğlu'nun tavrını da Erzurumlular'a şikayet etti. Başbakan "CHP Genel Başkanı'nı bilgilendirdik. Soracağınız ne varsa sorun, tavsiyeleriniz varsa buyurun; tavsiyelerinizi de söyleyin, dedik. İnanır mısınız, 'pilotlarımız ne oldu, ondan bir haber var mı?'; bunun dışında hemen hemen ciddi bir soru yok" diye konuştu.

"BAYRAĞI VE KUTSAL DEĞERLERİ İÇİN YAŞAYAN BİR MİLLETİZ"

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

Tüm dünyaya barış mesajlarımızı Erzurum'dan haykırmak istiyorum. Bayrağı ve kutsal değerleri için yaşayan bir milletiz. Bağımsızlığımız söz konusu olduğunda, sınırlarımız söz konusu olduğunda tıpkı İstiklal Marşı'nda olduğu gibi kükremiş sel olur, bendimizi çiğner, aşarız. Bu milleti hâlâ tanımayanlar varsa gelsinler; Erzurum'a baksınlar. 12 Mart'ta bu Erzurum'un nasıl kükrediğine baksınlar.


"İTİDALİMİZİ SINAMAYA KALKMASINLAR"


Hiç kimse bizim sağduyumuzu ve itidalimizi sınamaya kalkmasın. Kendi halkına vahşice zulmeden, her kim olursa olsun, hiç tereddüt etmeden haddini bildiririz. Türkiye içindeki Baas sempatizanlarına, Esed sevdalılarına seslenmek istiyorum.

CHP Genel Başkanı'nı bilgilendirdik. Soracağınız ne varsa sorun, tavsiyeleriniz varsa buyurun; tavsiyelerinizi de söyleyin, dedik. İnanır mısınız, 'pilotlarımız ne oldu, ondan bir haber var mı?'; bunun dışında hemen hemen ciddi bir soru yok.


"SURİYE'NİN BAAS PARTİSİ MİSİN, TÜRKİYE'NİN CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİSİN?"

Toplantıdan çıktı, birbiriyle çelişen ifadelerle Suriye'deki dikta rejiminden ziyade kendi hükümetinin maalesef eleştirisini yaptı. Böyle bir şey olur mu? Sen Suriye'nin Baas Partisi misin? Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi misin? Nesin?

"ŞAMAR OĞLANI GÖRMEK İSTİYORSA AYNAYA BAKSIN"

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına gelmiş en büyük talihsizliktir. Ana muhalefet lideri, Türkiye'nin politikasının yanında olmalıydı. Sorumlu bir genel başkan kendi ülkesine şamar oğlanı benzetmesi yapmaz, yapamaz. Biz CHP Genel Başkanı'ndan dış politka dersi alacak değiliz. Şamar oğlanı görmek istiyorsa aynaya baksın.

"HARİTADA ŞAM'I GÖSTEREMEZ, ONDAN DIŞ POLİTİKA DERSİ ALACAK DEĞİLİZ"

Haritada Şam'ın yerini gösteremeyecek olan bize dış politika dersi veremez. "Biz olsak Mavi Marmara'ya izin vermezdik" diyen bu değil mi? Onun tavrı; İsrail'in yerinde olmak, bizim tavrımız; karşısında olmak. Baas rejimi ile CHP'yi yan yana koyuyor. Büyük devletlerin çekemeyenleri olur. Sizin büyüme iddianız yoksa herkese ve her şeye göz yumar ama olduğunuz yerde de sayarsınız. Hiçbir zaman aktif politikadan yana olmadılar. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma hedefindeyiz. Tüm karanlık senaryolara rağmen bu hedeflere ulaşacağız.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KİME TAŞERONLUK YAPTIĞINI BİLİYORUZ"

En son Siirt'te askerlerimizi pusuya düşürdüler. Terör örgütü büyük bir ihanet içinde olduğunu artık şüpheye mahal bırakmayacak şekilde bu saldırıyla bir kez daha ortaya koymuştur. Kanlı terör örgütü, Kürt kardeşlerime kandan, gözyaşından başka bir şey kazandırmadı. Bunlar Türkiye'nin düşmanları için taşeronluk yapıyorlar. Biz terör örgütünün hangi çevrelere uşaklık ettiğini biliyoruz.

Terör örgütünü destekleyen devletler bilsin; o maşa, gün gelecek onların ellerini yakacak. Birliğimize yönelik saldırılara hep birlikte karşılık vereceğiz. Kimse bu topraklar üzerinde bir operasyon sevdasına düşmesin. Bu sevdaya düşenler boğulurlar. Bayrağımızda Türk, Kürt, Laz; bu milletin her bir ferdinin kanı var. Özgürlükleri daha ileri standartlara ulaştıracağız. Hem Türkiye hem Erzurum'u büyütmeye devam edeceğiz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kılıçdaroğlu bir tek pilotları sordu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık