IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bozdağ: Tutuklama ve Tahliye Mahkemenin Takdiridir (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/494620-bozdag-tutuklama-ve-tahliye-mahkemenin-takdiridir.html)

Rhytia 09 Temmuz 2012 15:04

Bozdağ: Tutuklama ve Tahliye Mahkemenin Takdiridir
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, tutuklu milletvekillerinin durumu ile ilgili olarak, "Tutuklama ve tahliye mahkemelerin takdiridir. Zorunlu emir niteliğinde bir düzenleme yoktur" dedi.


BAaşbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, tutuklu milletvekillerin tahliye olup- olmamasına mahkemelerin karar vereceğini belirterek, "Tutuklama veya tahliye kararı vermek tamamıyla mahkemelerin takdirinde olan bir konudur. Yapılan düzenlemeler usulü düzenlemeler olup zorunlu emir mahiyetinde de düzenleme değildir" dedi.

Memleketi Yozgat’ta, ’13’üncü Uluslararası Sürmeli Şenlikleri’nin açılış programına katılan Bozdağ, program öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tutuklu milletvekillerin tahliye olup- olmamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Bozdağ, "Bizim usulümüzde de tutuklama ve tahliye nedenleri veya kararları tamamıyla mahkemelerin takdiriyle ilgili bir konudur" dedi.

Bozdağ, yeni düzenlemeden Ergenekon sanıklarının yararlanıp- yararlanamayacağına ilişkin soru üzerine, "Karar verme mahkemelere ait takdir konusudur. Yeni ve eski düzenlemelerin tamamı takdiri düzenlemelerdir. Zorunlu emir niteliğinde bir düzenleme yoktur" yanıtını verdi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk