IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2012, 18:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dehşet Saçan 'Çakal' Yakalandı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Cezaevinden firar eden ve tanınmamak için "Çakal" filmindeki gibi saçlarını sarıya boyatan suçlu nihayet yakalandı.

İzmir'de izinli çıktığı cezaevine dönmeyerek firar eden H.K., 8 gün önce babasıyla tartıştığı sırada rastgele ateş edince üst katında oturan Yüksel Tıkıroğlu'nu öldürdü. Yakalanıp hapse girmemek için de Bruce Willis'in "Çakal" filminde yaptığı gibi saçlarını sarıya boyatan H.K., Bornova'da dehşet gecesi yaşattı.

Para istediği seyyar köfteci Onur Çetinkaya'yı tabancayla ağır yaralayan, müdahale eden kamyon şoförü İsmail Balta'yı ise öldürüp kamyonuyla kaçmaya çalışan H.K., arkadan çarptığı yolcu otobüsünün sürücüsünü tehdit ettiği sırada kendisine müdahale eden polislerle girdiği çatışmada vuralarak yakalandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Bornova'daki 57'nci Topçu Tugayı Tuğsavul Kışlası karşısında meydana geldi. Yol kenarında minibüsünde seyyar köfte satan 25 yaşındaki Onur Çetinkaya'nın yanına gelen bir kişi, para istedi. Seyyar satıcının olumsuz yanıt vermesi üzerine tartışma çıktı.

Gaspçı, yanında bulunan tabancasını çıkartarak Çetinkaya'yı boğazından, kendisine müdahale etmek isteyen ve yemek molası verdiği için orada bulunduğu öğrenilen kamyon şoförü, 33 yaşındaki İsmail Balta'yı da ayağı ile yüzünden yaraladı.

Saldırgan yaralıların cüzdanlarını aldıktan sonra İsmail Balta'ya ait 20 V 7256 plakalı kamyonla Manisa yönüne doğru kaçmaya başladı.


POLİSTE ÇATIŞTI, YARALI YAKALANDI

Devriye gezdikleri sırada silah sesini duyan polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde İsmail Balta'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Onur Çetinkaya ise çağırılan ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bu sırada olaya müdahale eden polislerin telsizden yardım istemesi üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi ve katil zanlısı takibe alındı.

Cinayet sonrası kurbanının kamyonuyla kaçmayı çalışan gözü dönmüş saldırgan, olay yerinden yaklaşık üç kilometre sonra bir yolcu otobüsüne arkadan çarparak durdu. Otobüsten inen şoförle de tartışıp şoförü silahla tehdit eden saldırgan, bu sırada kendisine müdahale etmek isteyen polis ekipleriyle çatışmaya girdi. Kısa süren çatışma sonrasında saldırgan karnından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastanede ameliyata alınan Hayri Karadirek'in tedavisinin devam ettiği belirtildi.


CİNAYETTEN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan saldırganla ilgili araştırma, olayı ve nedenini ortaya çıkardı. Sardırganın, 29 yaşındaki H.K. olduğu belirlendi. Cinayet suçundan girdiği cezaevinden izinli olarak çıkan ancak bir daha dönmeyerek firar eden H.K.'nın, 8 gün önce İzmir'in Basmane semti 1039 Sokak 61 numaradaki evde babasıyla tartışırken rastgele ateş ettiği, bu sırada tahta tavanı delen kurşunlardan bir tanesinin de üst katta uyuyan hurdacı, 54 yaşındaki Yüksel Tıkıroğlu'nun boynuna isabet ederek ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Olayda hayatını kaybeden kamyon şoförü İsmail Balta'nın, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından memleketi Denizli'ye götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cakal, saçan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tufeyl Bin Amr - Işık Saçan Sahâbî Kalemzede İslam Alimleri 0 26 Eylül 2011 15:51
Dehşet saçan böcek! Ein Hayvanlar Alemi 0 10 Aralık 2010 15:47
Dehşet saçan böcek! pyracantha Esrarengiz Olaylar 1 27 Ekim 2010 17:20
Işık Saçan Sahâbî Freedom İslamiyet 0 20 Ekim 2010 13:31