IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2012, 09:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Kızımı öldürdükten sonra koruma verdiler" dedi




Sabıkalı platonik âşık 17 yaşındaki Fatma'yı 1.5 yıl rahatsız etti. Aile 9 kez polise dilekçe verdi. Ancak sonuç değişmedi. Baba, "Kızımı öldürdükten sonra koruma verdiler" dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Osmaniye'de, platonik aşığı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Fatma Nur Gedik'in babası, kızını koruyamayan devlete hâlâ öfkeli. Baba Ergün Gedik, "Olaydan önce koruma vermeyen devlet kızım öldükten sonra bizi korudu. Yaklaşık 45 gün kapımızda polis nöbet tuttu. Zamanında verilmeyen korumayı ben ne yapayım?" dedi. Kadirli ilçesinde 22 Şubat'ta korkunç bir cinayet işlendi. Çeşitli suçlardan sabıkası olan 29 yaşındaki Sinan Dursun, platonik aşk beslediği Kadirli Kız Meslek Lisesi öğrencisi Fatma Nur Gedik'in bulunduğu servis minibüsüne pompalı tüfekle ateş açtı. Fatma Nur ile okul arkadaşı Fatmagül Yalçın (17) hayatını kaybetti, 1 öğrenci de yaralandı. Saldırgan Sinan Dursun olaydan kısa süre sonra, Fatma Nur'un okulunun bahçesinde aynı av tüfeğiyle intihar etti. Türkiye'yi sarsan bu olayın ardından, Fatma Nur'un babası Ergün Gedik'in polise ve savcılığa 1.5 yıl boyunca defalarca kızının korunması için başvurduğu ancak önlem alınmadığı ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü'ne 9 kez dilekçe verdiğini ancak kızının hayatı için önlem alınmadığını söyleyen baba Gedik, "Ben devlete sığınmıştım. Ama önlem alınmadı. Böyle olacağını bilsem o caniye bu fırsatı vermezdim. Kızımı akrabalarımızın yanına gönderirdim. Biz elimizden geleni yaptık ama devlet yapamadı. Devlet kızımı koruyamadı" diyor. Acılı baba Sinan Dursun'un kızını rahatsız etmeye başladığı gün emniyete şikâyet dilekçesi verdiğini anlatıyor:

DOKUZ KEZ DİLEKÇE
"Polis bize 'Cezası yok ki alsak bile serbest kalacak. Delil olması gerekir' diyordu. Son zamanlarda sıkça rahatsız etmeye başladı. Evimizin kapısına güller bırakıyor, içki şişeleri atıp bağırıyordu. Kızıma zarar vermesin diye servisini bile değiştirdik." Katil zanlısının kızının servisle geçtiği güzergâhta, evlerin duvarlarına yazılar yazdığı söyleyen baba Gedik, "Polis o yazıların fotoğrafını çekip dosyaya koydu. Ama boşu boşuna koydular. Olaydan önce koruma vermeyen devlet kızım öldükten sonra bizi korudu. 45 gün boyunca bizim kapımızda polis nöbet tuttu. Zamanında verilmeyen korumayı ben ne yapayım? Ziyaretimize gelen yetkililer aynı durumun bir savcının kızının başına geldiğini anlattılar. Savcının kızına laf atan kişiyi anında yakalayıp tutuklamışlar" diye ekliyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dedi, kızımı öldürdükten sonra koruma verdiler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Sevmek" dedim. "Yoluna ölmek" dedi. Sevda Aşk ve Sevgi Köşesi 0 30 Ocak 2012 01:31
Bıçakladıktan sonra "Kusura bakmasın" dedi Lucifer Haber Arşivi 0 28 Ocak 2010 17:34