IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2008, 06:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit Erin Kahreden Mektubu




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'Rüyamda azraili gördüm, canımı almaya gelmişti'

Hakkâri'de mayına basarak şehit olan Onbaşı Karaçor, teyzesinin kızına gönderdiği fotoğrafın arkasına, "Rüyamda Azrail'i gördüm, canımı almaya gelmişti" diye yazmış

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde önceki gün mayına basarak şehit olan komando onbaşı Sedat Karaçor'un cenazesini Atatürk Havalimanı'ndan almaya gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne Zerihan Karaçor ise bir yandan oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu askerlerle birlikte omzunda taşırken bir yandan da terör örgütüne lanetler yağdırdı.

THY'nin tarifeli uçağıyla dün Van'dan İstanbul'a getirilen şehit Karaçor'un cenazesi, Türk bayrağına sarıldıktan sonra askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Bu sırada gözyaşları içinde askerlerin arasına giren anne Zerihan Karaçor, tabutu omuzlayarak cenaze aracına kadar taşıdı. Terör örgütüne lanetler yağdıran anne Karaçor, sinir krizi geçirdi. Şehit Karaçor'un dayısı Bayram Karakurt, "Sedat, ağabeyinin nişanı için izin almıştı.
Anne ve babasına sürpriz yapmak için bugün İstanbul'a gelecekti. Parası olmadığı için benden rica etmişti. Ben de hesabına biraz para yatırmıştım. Onu ben karşılayacaktım. Ama cenazesi geldi. Acımız çok büyük" diye konuştu.

'Başka analar yanmasın'

Ataköy 5. Kısım Camisi'ndeki cenaze törenine İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Ethem Erdağı, 52. Zırhlı Tümen Komutanı Tümgeneral Cengiz Arslan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törene gelen şehit yakınlarından bazıları kürtçe ağıtlar yaktıkları görüldü.
Kortejde yer alan ve ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup tekbir getirerek 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye slogan attı. Fenalaşan anne Karaçor, "Başka analar yanmasın" diye gözyaşı döktü. Karaçor'un cenazesi, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

'Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim'

Şehit Karaçor'un bir süre önce teyzesinin kızına gönderdiği fotoğrafın arkasına yazdığı şu satırlar okuyanları gözyaşlarına boğdu: "Bir gece birisi beni uykumda uyandırdı. 'Kimsin' diye sordum. 'Azrailim' diye cevap verdi. 'Ne istiyorsun?' diye sordum. 'Canını almaya geldim' dedi. İşte o an ölüme isyan ettim. 'Neden bu kadar ölümden korkuyorsun?' diye sordu.'Çünkü sevdiğimi bir daha göremeyeceğim' dedim. 'O'nu çok mu seviyorsun?' dedi. 'Hem de ölümüne kadar' dedim. Baktı ve geri dönüp gitti. 'Nereye, canımı almıyor musun?' diye sordum. 'Sen zaten ölmüşsün, ağlayanın yok' dedi."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
erin, kahreden, mektubu, sehit, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık