IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İsrail'den Türkiye'ye Şok Suçlama (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/496363-israilden-turkiyeye-sok-suclama.html)

Rhytia 19 Temmuz 2012 17:22

İsrail'den Türkiye'ye Şok Suçlama
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bulgaristan'da tatil yapan İsrail'li turistlere yönelik kanlı terörist saldırının şok yarattığı İsrail'in Terörle Mücadele Bürosu eski Başkanı emekli General Nitzan Nuriel, "bombacının Bulgaristan'a Türkiye'den geçmiş olabileceğini" iddia etti.


Jerusalem Post gazetesince yansıtılan değerlendirmelerinde Nitzan Nuriel, Hizbullah’ın Bulgaristan’da varlık gösterdiğini ve orada daha önce engellenen saldırı girişimleri olduğunu belirterek “Yerli Müslüman nüfustan yardım almış olabilirler yada da Bulgaristan’a Türkiye’den geçmiş olabilirler. Oldukça kolaydır” şeklinde konuştu.

Tanıkların bir intihar saldırısı olduğunu söylemesinin, Hizbullah’ın şimdiye kadar İsrail’e karşı başarılı bir saldırıyı gerçekleşmemekten duyduğu hayal kırıklığının bir işareti olabileceğini iddia eden Nuriel, Hizbullah’ın geçmişte Hindistan, Gürcistan, Tayland, Azerbaycan, Türkiye, Kıbrıs ve Yunanistan’da başarısız saldırı girişimlerinde bulunduğunu öne sürdü.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net