IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2012, 12:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünya Ülkelerinin Özel Sektör Temsilcileri İstanbul'da Buluşuyor




Kuruluşunun 60. yılını kutlayan TOBB, dünyanın önde gelen özel sektör ve uluslararası kuruluş temsilcilerini TOBB Uluslararası İş Forumu'nda biraraya getirecek.


Kuruluşunun 60. Yılını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), dünyanın önde gelen özel sektör ve uluslararası kuruluş temsilcilerini TOBB Uluslararası İş Forumu'nda biraraya getirecek.

TOBB açıklamasına göre, uluslararası iş dünyasının liderleri Türkiye'de buluşacak. Avrupa'dan Asya'ya, Afrika'dan Ortadoğu'ya 88 ülkeden bin işadamı küresel krizin etkilerini İstanbul'da tartışacak.

13 Eylül 2012 Perşembe günü TOBB'un ev sahipliğinde İstanbul Four Seasons Otel'de düzenlenecek İş Forumu'nda ekonomik kriz, kriz zamanlarında özel sektörün rolü, girişimciliğin güçlendirilmesi ve ticaretin önündeki engeller değerlendirilecek.

İş Forumunun açılışını, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yapması bekleniyor.

Foruma ABD, Rusya, Yunanistan, Latin Amerika, Suriye, İran, Çin, Mısır, Malezya başta olmak üzere 88 ülkeden iş dünyasının liderleri ve uluslararası kurumların temsilcileri katılacak. Forum kapsamında küresel krizin dünya ekonomilerine etkisi, ülkelerin deneyimleri ve krizin aşılmasında girişimciliğin rolünü bölgesel ve küresel ölçekte gündeme getirmek üzere üç ayrı oturum düzenlenecek.

Moderatörlüğünü TOBB Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yapacağı "Kıtalar Küresel Krizi Konuşuyor" oturumunda, yedi kıtanın her birinden temsilciler küresel ekonomik krizin ülkeleri üzerindeki etkilerini tartışacak ve kriz sayesinde edindikleri deneyimlerini paylaşacak.

"Girişimcilerin Güçlendirilmesi: Özel Sektörün Gelişimi için Bağların Artırılması" oturumu TEPAV Direktörü Güven Sak'ın, "Kriz Zamanında Özel Sektör: Avrupa ve Ortadoğu Arasında" başlıklı oturum ise İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Ayrıca, 14 Eylül Cuma günü Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Genel Konsey ve Yönetim Kurulu toplantıları da İstanbul'da yapılacak.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
buluşuyor, dünya, sektör, temsilcileri, Ülkelerinin, İstanbulda, Özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzayda Artık Özel Sektör de Var Desmont Haber Arşivi 0 27 Mayıs 2012 10:22