IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Temmuz 2005, 22:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bomba Eylemcisini Öldüren Polislere Suç Duyurusu!




Alıntı:
dalet Bakanlığı önünde üzerindeki bombaları patlatmak isterken polisler tarafından önce yaralanan ardından öldürülen Eyüp Beyaz için Sultanahmet Adliyesi önünde toplanan ve kendilerine "Haklar ve Özgürlükler Cephesi" adını veren bir grup Beyaz'ı öldüren polisler hakkında suç duyurusunda bulundu. Adliye önünde toplanan grup önce bir basın açıklaması yaparak, Ankara'da yaşanan olayla ilgili sorumlu polisler hakkında suç duyurusu yapacaklarını açıkladılar. Ellerinde Eyüp Beyaz'ın posterlerinin bulunduğu grup üyeleri "Katiller yargılansın" sloganı attılar. Türküler söyleyen grup, Kars'ta yaşanan ve kendilerine yapılan saldırılarla ilgili olarak ise olayda köy muhtarının suçlu olduğunu belirttiler.

Çevrede çok yoğun geniş güvenlik önlemleri alan polis ise Adliye'ye grubun yaklaşmasına izin vermedi. Grubu adliye içine bırakmayan polisler suç duyurusu için Eyüp Beyaz'ın annesini adliye içine aldılar.

Burada grup adına yapılan açıklamada, ''Beyaz'ın ellerinin kelepçeli olmasına rağmen sağ yakalanmadığı'' iddia edildi. Daha sonra grup adına bazı temsilciler, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na iletti.

Yüzsüzlüğün ve ********liğin bu kadarı. Vatana ihanet etti ve cezasını aldı. Daha neye uğraşıyorsunuz? Adalet yerini buldu. Haksızlık olduğu düşünülüyorsa, emin olunsun ki yine bulacak!

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Temmuz 2005, 22:26   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Aslanim.. bu isler ile fazla ugrasmamak gerekir.. olaylar yuzeysel olarak boyle.. bunun altinda buyuk kisiler var.. o yuzden bir bildikleri vardır diyip gececeksin yoksa basini agritirlar.. yoksa Teror orgutu elemanı oldurmek hangi ulkede suc ki.. Polis'te Asker gibi.. o da vatani koruyor, askerde..

 

Alt 05 Temmuz 2005, 22:36   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Bazen düşünmüyor değilim. Hani İrandaki bazı yasalar ve infazlarını televizyonlardan izlemişsinizdir. Bi ara Vinçle birisini resmen sallandırmışlardı. Açıkcası baya caydırıcı iranda.

Diyceksiniz Sen şeriat taraftarımısın. Hayır asla bu tarz bir görüşüm yok. Ancak bu ve bunun gibi Benim ülkeme ihanet eden, Bayrağımın şerefine leke düşüren insanlar için bu tarz bir cezanın anında uygulanması taraftarıyım. Sallandırcan böyle bi kaç kişiyi Kızılay meydanında, Bak bakalım sonra böyle bi olaya kalkışabiliyorlarmı..

__________________
Bin cihana değişmem
Şu öksüz Türk'lüğümü...
 

Alt 06 Temmuz 2005, 20:24   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



ya bunlar sonucta teror orgutu elemani.. ha bomba saldirisi yapip olmus ha sallandirilmis.. onlar icin farketmiyor.. onemli olan militanlar ve yoneticileri degil.. daha da derinleri.. ayrica sallandirilan teror elemani degildi galiba

 

 

Etiketler
bomba, eylemcisini, olduren, polislere, suc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bomba Çay Nedir - Bomba Çayın Yararları Liaaa Sağlıklı Bakım Önerileri 0 10 Haziran 2012 03:40
Bomba Cosplay'lerden bomba görüntüler! Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 07 Mayıs 2012 14:31