IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By cLaS

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2012, 09:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'ndan sert mesaj




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bayramı ancak bizim istediğimiz koşullarda kutlayabilirsiniz' diyorlar. Biz de diyoruz ki, bu en büyük bayramdır. Bu bayramı kutlayacak tek organ vardır. O da Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarıdır


CHP İzmit İlçe Teşkilatı'nıın düzenlediği Cumhuriyet Şöleni yörüyüşüne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bayramı ancak bizim istediğimiz koşullarda kutlayabilirsiniz' diyorlar. Biz de diyoruz ki, bu bayram en büyük bayramdır. Bu bayramı kutlamaya tek yetkili organ vardır. O da Türkiye Cumhuriyeti'nin yurttaşlarıdır. Size inanıyorum ve size güveniyorum. İnandığım ve güvendiğim için buradayım" dedi. Kılıçdaroğlu yarın da ne yaparsa yapsınlar halkla beraber Ankara'da yürüyeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan sert mesaj



İzmit'te saat 19.00'de Merkez Bankası önünden başlaması ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da buradan itibaren vatandaşlarla birlikte yürümesi planlanan Cumhuriyet Şöleni Yürüyüşü, bu noktada trafiğin tıkanması nedeniyle biraz ileriye alındı. Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, CHP eski milletvekilleri Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya'nın da katıldığı yürüyüşe, izdiham olabilir düşüncesiyle, Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüş Yolu'nun yarısından katıldı. Burada otobüsten inerek 20 bin kişiyi aşan kalabalıkla yürümeye başlayan Kılıçradoğlu bir anda izdihamın ortasında kaldı.

Gürsel Tekin ile diğer milletvekilleri ile parti yetkililerinin büyük çaba gösterdiği izdihamın ardından Kemal Kılıçdaroğlu bir süre yürüdükten sonra aynı durum devam edince yeniden otobüse bindi ve yolu bu şekilde tamamladı.

Perşembepazarı Meydanı'nda, Yürüyüş Yolu'nun diğer ucundan gelenlerle buluşmanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yaptı. “Buraya Cumhuriyet Bayramını kutlamaya geldik. Baskı kuruyorlar. 'Bayramı ancak bizim istediğimiz koşullarda kutlayabilirsiniz' diyorlar. Biz de diyoruz ki, bu bayram en büyük bayramdır. Bu bayramı kutlamaya tek yetkili organ vardır. O da Türkiye Cumhuriyetinin yurttaşlarıdır. Size inanıyorum ve size güveniyorum. İnandığım ve güvendiğim için buradayım" diyen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Yarın 29 Ekim ve Ankara'dayım. Ankara'da olacağım. Elimde bir bayrak, yurttaşlarımın arasında olacağım. Deniyor ki 'istihbarat aldık. Olaylar çıkacakmış. Dolayısıyla töreni yapmayacaksınız' deniyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı uygularlarsa uygulasınlar halkla beraber elimizde bayrak Mustafa Kemal önderliğinde Türkiye'yi çağdaş uygarlığa taşımak için mücadele edeceğiz."

Konuşması vatandaşların alkışlarıyla sık sık kesilen Kemal kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmit'ten genç arkadaşlarım Ankara'daki törene gelmek istiyorlar. Bana Valiliğin telefon ettiğini, otobüsleri durdurduklarını söylediler. Buradan Kocaeli valisine sesleniyorum. Devletin valisiysen, Cumhuriyetin valisiysen, yasakçı düşünceden vazgeç. Yoksa bunun hesabını elbet bir gün soracağız. Hiç bir güç bizi Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamaktan alıkoyamaz. Bayramı Doğuda, Batıda, Güneyde, Kuzey'de hiç bir güç engellemeyecek. Türkiye'nin bütün alanlarında topraklarında bayramı hep beraber bir yürek olarak kutlayacağız."

Kemal kılıçdaroğlu konuşmasında, otobüsle yolda gelirken genç bir kadının "Selam olsun" dediğini belirterek, söylediği sözleri kalabalığa da tekrarlattı. Kılıçdaroğlu katılımcılara şu sözleri tekrarlattı:

"İzmit'ten, Ankara'ya, Hakkariye, Diyarbakıra, Mardine, Rizeye, Trabzona, Sinop'a, Samsun'a, Zonguldak İzmire, Manisaya, Çankırıya, Çoruma, Antalya'ya selam olsun. Selam olsun. Türkiye'ye"

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra, "Biraz sonra bir senarist, romancıyı dinleyeceğiz. Yüreği altın gibi temiz. O Türküleri ile bir çığır açtı. Hepimizin gönlünde taht kurdu. Onu yürekten selamlınıyorum. Türküleriyle, romanlarıyla, senaryosuyla yeniden selamlıyorum. Selam olsun Zülfü Livaneli'ye de" diyerek daha sonra konserine başlayan Zülfü Livaneli'den de övgüyle bahsetti. Kılıçdaroğlu’nun ayrılmasının ardından sahneye çıkan Zülfü Livaneli’nin şarkılarıyla Cumhuriyet Şölenine katılanları coşturdu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kılıçdaroğlundan, mesaj, sert


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan Sert Kur'an-ı Kerim Çıkışı N999 Haber Arşivi 0 30 Mart 2012 18:10
Kılıçdaroğlu'ndan Bakan'a Sert Fırça System Haber Arşivi 2 27 Kasım 2011 15:02