IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2012, 09:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tam 20 kilometrelik trafik çilesi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yalova'daki Topçular - Eskihisar feribot iskelesinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik sıkışıklığının uzunluğu 20 kilometreyi geçti.

Bayram tatilinin bitmesine bir gün kala İstanbul ile Bursa, İzmir ve güney bölgeleri arasındaki ulaşımın önemli geçiş güzergahlarından Yalova'da araç trafiği iyice arttı. Yalova'nın girişinden itibaren başlayan trafik yoğunluğu Topçular'a kadar devam ediyor. Emniyet şeritlerinin de dolduğu karayolunda izdiham yaşanıyor. Sabah saatlerine kadar süreceği tahmin edilen yoğunluğun karşısında alınan tedbirler ve önlemler işe yaramıyor. Kavşaklarda trafik ekiplerinin sayıları artırıldı. Trafik ekipleri emniyet şeritlerini kontrol altına almaya çalışıyor.

Yol kenarlarındaki arızalı araçlar da trafiği iyice artırdı. İDO önünde sıra bekleyen şoförler ile araya kaynak yapan sürücüler arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor. Bayram tatili dönüşleri dolayısıyla, sefer yapan feribot sayısının 12'den 15'e yükseltildiği öğrenildi. İskele önündeki yoğunluğun yarından itibaren daha da artması bekleniyor.



TEM'DE GECE YARISI YOĞUNLUĞU

TEM Otoyolu Sakarya mevkiinde akşam saatlerinde artan yoğunluk gece yarısından sonra durma noktasına geldi.

Dört günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde dönüş yolculuğuna başladı. Sapanca’ya kadar akıcı olan trafik, Sapanca mevkiinde durma noktasına geldi. E-80 karayolundaki trafik yoğunluğunun Gebze’ye kadar devam ettiği öğrenildi. Trafiğe takılmak istemeyen vatandaşlar ise TEM Sapanca gişelerinden çıkarak tali yollardan İstanbul’a ulaşmaya çalışıyor. Trafik yoğunluğu sebebiyle Sakarya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Ekipler trafiğin yoğun olduğu alanlarda araçların tır parkları haricinde durmasına izin vermiyor. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde azalması bekleniyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cilesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trafik çilesi başladı Violent Haber Arşivi 1 18 Haziran 2012 15:26
Trafik çilesi yarın da sürecek Crips Haber Arşivi 0 14 Ağustos 2008 22:45