IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ateşkes 127 Defa İhlal Edildi: 131 Ölü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/509168-ateskes-127-defa-ihlal-edildi-131-olu.html)

Zen 29 Ekim 2012 18:03

Ateşkes 127 Defa İhlal Edildi: 131 Ölü
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Suriye'de Esed yönetimine bağlı ordu birliklerinin bayramın üçüncü gününde ülke genelinde düzenlediği saldırılarda ölü sayısının 131'e yükseldiği bildirildi.

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordu birliklerinin muhaliflere yönelik saldırılarında 22'si çocuk[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 15'i kadın 113 kişinin hayatını kaybettiğini[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece Şam ve banliyölerinde 59 kişinin öldüğünü bildirdi.

SNHR[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İdlib'te 31[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Halep'te 19[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Humus'ta 10[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Deyr-i Zor'da 8[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hama ve Dera kentlerinde 2'şer olmak üzere ülke genelindeki şiddet olaylarında ölenlerin sayısının 131'e yükseldiğini kaydetti.

Londra merkezli örgüt[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] topçu atışları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hava saldırıları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keskin nişancı ateşi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] idam ve işkence sonucu hayatını kaybeden Suriyelilerin çoğunun ----- görüntülerini internet üzerinden yayınladı.

Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC) ise[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Esed birliklerinin ülke genelinde 103 bölgeye ağır silahlarla saldırdığını belirterek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kurban Bayramı boyunca alınan 'ateşkes' kararının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece bayramın üçüncü gününde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] akşam saatlerine değin 127 defa ihlal edildiğini açıkladı. Suriye Genel Kurmay Başkanlığı'ndan ise 'ateşkes' ihlaliyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.


Öte yandan Şam Haber Ağı (SNN)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Suriye ordusuna ait uçakların gece yarısı Halep kırsalındaki Deyr Hafız ve Leyremun bölgelerini bombaladığını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uçaklardaki makineli tüfeklerden sivil yerleşim yerlerine ateş açıldığını aktardı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net