IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   AKP yasakladı laikler kutladı' (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/509173-akp-yasakladi-laikler-kutladi.html)

Zen 29 Ekim 2012 18:08

AKP yasakladı laikler kutladı'
 
ABD'nin ünlü gazetesi Cumhuriyet bayramını yazdı.

AMERİKA'da yayınlanan Washington Post gazetesi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet Bayramı'nın yasaklamalara karşın binlerce laik tarafından Ankara’da kutlandığını yazdı.

Gazete haberinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının son birkaç yıldır İslam eğilimli hükümet ile laik düzenin bozulması korkusu yaşayan hükümet karşıtlarını bölen bir sembol haline geldiğini savundu. Hükümetin güvenlik gerekçesiyle bugün düzenlenmesi planlanan yürüyüşü yasakladığını ve yürüyüşün yasadışı olduğunu açıkladığını duyuran gazete[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet yürüyüşünün en büyük destekçisinin ana muhalefet partisi olduğunu yazdı.


Washington Post[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yürüyüşçülerin Ankara’daki ilk meclisin önünde toplanacaklarını belirterek medyanın Türkiye’nin diğer kentlerinden gelen yürüyüşçülerin hükümet tarafından Ankara’ya girişine izin verilmediğini aktardı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net