IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
15Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Kasım 2012, 10:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




AKP kadroları on yıllık iktidar dönemi boyunca birbirinden "tuhaf" açıklamalar yaptı.



Her biri skandal niteliği taşıyan bu açıklamalara bakıldığında meselenin bir dil sürçmesinden ibaret olmadığı, AKP'nin ideolojik ve siyasi tercihlerinin gaf ve saçmalıktan başka bir şey üretemediği ortaya çıkıyor.

AKP'nin on yıllık iktidarı boyunca partinin çeşitli kademelerindeki isimlerden skandal niteliği taşıyan açıklamalar geldi. Hemen her konuda saçmalamayı becerebilen iktidar kadroları, AKP'nin siyaset yapma anlayışını çok sayıda "örnekle" net bir biçimde ortaya koydu.



İşte on yıl boyunca AKP kadrolarının ağzından dökülen saçmalıklardan bir demet:

“Son Osmanlı Padişahı I. Recep Tayip Erdoğan”
-Erdoğan, 2004 yılı Mart ayında Türkiye’yi ziyarete gelen Almanya Başbakanı Gerhard Schröder’e ne kadar maaş aldığını sorduğunu söylemiş, sonrasında söyle konuşmuştu, “Schröder'e ne kadar maaş aldığını sordum. 15 bin Euro alıyormuş. Bizimki ise 3 bin küsur Euro. Ticaret yapmasam bu maaşla geçinemem.”

-2005 yılı Şubat ayında TOBB'un kurduğu Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nin açılışında öğrencilerin "girişimci ruhunu" okşamak istedi, “Benim felsefem şu: Oku, düşün, uygula, neticelendir. Benim zamanımda nice arkadaşım vardı, çok okurlardı, kütüphaneleri vardı. Hep 10 alırlardı. Şimdi sefilleri oynuyorlar” açıklaması yaptı.

-2005 yılı Nisan ayında halka seslenirken işsiz bir vatandaşın “satılık böbrek var” yazan döviz açması üzerine sinirlenerek vatandaşa “kusura bakma sakatatçı dükkanı değil burası” diyerek dalga geçti.

-2005 yılı Kasım ayında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) Türban yasağını onaylaması üzerine “Türban konusunda söz söyleme hakkı AİHM’nin değil din ulemasınındır” ifadelerini kullandı.

-2006 yılı Şubat ayında Mersin’de Kemal Öncel isimli bir vatandaşın “2 senedir anamız ağlıyor” şeklindeki tepkisine önce “Artistlik yapma” diyerek cevap verdi, hızını alamadı "Hadi ananı al git buradan" dedi.

-2007 yılı Ekim ayında TBMM'de kadın kotası isteyen ve örnek olarak Ruanda’yı gösteren Ka-Der Başkanı Hülya Gülbahar'a, “Sen Ruanda mı olmak istiyorsun, buyur ol” dedi. Milletvekili adayı olan kadınlara kota ayıran Ruanda dünyada kadınların en yüksek oranda temsil edildikleri ülkeydi.

-2008 yılında 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Taksim Meydanı’nda kutlamak isteyen sendikaların kararlı tutumuna “Ayaklar baş olursa kıyamet kopar” sözleriyle karşılık verdi.

-2009 yılı Eylül ayında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nın 100 milyon TL’lik “Eğitime Katkı Projesi” protokol imza töreninde konuştu,”Gençlik bizim çok önemli bir sorunumuz. Bakınız sulu-kuru her türlü kötü alışkanlıklar gençliğimizde var” dedi.

-2009 yılı Aralık ayında köşe yazarlarına hitaben “ne kadar az yazarsanız ülke o kadar huzur bulur. Geçmişte bir köşe yazarı haftada bir ya da iki kez yazardı. Ama şimdi her gün...” şeklinde konuştu.

-2010 yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yerine oturan ve “Ben konuşmama başlayayım mı?” diye soran ilkokul öğrencisi 10 yaşındaki Elgin Koçubaba’ya “Yetki sende asarsın da kesersin de” diye karşılık verdi.

-2010 yılı Mayıs ayında Zonguldak’ta 30 madencinin hayatını kaybetmesi üzerine şu ifadeleri kullandı: “Üzüntümüz büyük. Ama bu bölgenin insanı bu tür olaylara alışık. Şöyle 20 yıl gerisine gidiyorum. 90’lı yıllardan bugüne Zonguldak’ta bu tür faciaları hep yaşadık. Kömür ocaklarına ben de indim. 2 bin metre derinlikte madencilerin nasıl çalıştığını gördüm. Onlarla iftar yaptım. Bu mesleğin kaderinde bu var.”

-2010 yılı Temmuz ayında kadın örgütleri ile yaptığı “demokratik açılım” toplantısında, “Ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum. Onun için fırsat eşitliği demeyi tercih ediyorum. Kadınlar ve erkekler farklıdır, birbirinin mütemmimidir” dedi. Toplantıya katılan kadınlar toplantının ardından, “Başbakan bizi şoke etti” açıklaması yapmak zorunda kaldı.

-2011 yılı Ocak ayında Ermeni-Türk kardeşliğini simgeleyen Kars’taki insanlık anıtı için “ucube” benzetmesi yaptı, heykel kısa süre sonra yıkıldı.

-2011 yılı Mayıs ayında yasa dışı şekilde kaydedilen ve yine yasa dışı şekilde internete verilen kasetleri değerlendirirken, “Hala bu medya, bu siyasiler 'İnsanın özeline karışıyor' diyorlar. Yahu kendi eşiyle mi bir şey oluyor da özel oluyor. Bu özel değil, bu genel genel. Bu genel bir ahlaksızlıktır” dedi.

-3 Haziran 2011 tarihinde Ankara'daki Hopa Mitingi’nde polis tarafından kalçası kırılan Halkevleri MYK üyesi Dilşad Aktaş için "kız mıdır, kadın mıdır bilemem” şeklinde konuştu.

-2012 yılının Ağustos ayında Karacaahmet Mezarlığı’nın yanına yapılan cemevi için de “ucube” sıfatını kullanan Erdoğan, “Ben zaten sana ruhsat vermem dedim, yıkarım dedim. Bunlar kaçak inşaata başladılar, ben de dozeri gönderip vurdum” diye konuştu.

-2012 yılı Mayıs ayında partisinin kadın kolları kongresinde konuştu, hem kürtaj hakkına sahip çıkmak isteyen kadınları hedef alan bir açıklama yaptı, hem de kadınların yasal hakkını altında AKP imzası olan bir katliamla eş tuttu. "Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz Uludere diyorsunuz. Her kürtaj bir Uludere'dir diyorum” dedi.

-2012 Eylül ayında yaptığı konuşmada, Suriye yönetimini hedef aldı, kendisini işgal ordusu kumandanı sanan Erdoğan, “En yakın zamanda Şam'a gidip, Emevi Camisi’nde namazımızı kılacağız” dedi.

2012 yılı Mart ayında Sivas katliamı davasında zamanaşımı kararı verilerek sorumluların cezasız bırakılmasını, “Milletimiz için, ülkemiz için hayırlı olsun. Yıllar yılı içerde olan vatandaş, içlerinde kaçak olanlar vardı” diye değerlendirdi.

İktidarın kemiksiz dili Bülent Arınç
-2004 yılı Nisan ayında TBMM başkanı olduğu dönem gazetecilerin 23 Nisan resepsiyonu davetiyelerine neden eşinin adını yazdırmadığını sormaları üzerine "Bunun karşılığı, şeyini şey ettiğimin şeyidir. Bunu bana tekrar niye soruyorsunuz" ifadelerini kullandı.

-2005 yılı Haziran ayında Manisa Dericiler Sitesi Başkanı Hüseyin Akdede’nin "Sayın Başkanım size ağabey olarak hitap etmek isterim" demesi üzerine "Bülent Ersoy deme de, ne dersen de" şeklinde cevap verdi.

-2006 yılı Mayıs ayında Alparslan Aslan’ın Danıştay’a yaptığı silahlı saldırının ardından şu korkunç açıklamayı yaptı: “Şu anda hastanede bulunan Sayın Bayan Ayfer Hanım'ın da bu karara çekince koyduğunu hepimiz biliyoruz. Yani bu saldırgan o karardan (türban kararından) infial duyarak bu karara imza atan kişilere karşı bir eylem düşünmüşse, bu karara muhalif kalan bir insana silahını boşaltmaması gerekirdi.”

-2006 yılı Temmuz ayında resmi ziyaret için bulunduğu Moskova’da "Lenin'i ölü görmek çok güzel" dedi.

-2009 yılı Aralık ayında BDP milletvekili Emine Ayna için, "Çok garip bir yaratık. Allah akıl fikir versin" sözlerini kullandı.

-2011 yılı Ocak ayında Osmanlı Padişahı Kununi Sultan Süleyman'ın hayatını konu alan Muhteşem Yüzyıl dizisine ilişkin konuştu, “Türk büyükleri”ne hakaret edilmesinin yasaklanmasını istedi, ““Ben büyük bir endişe içindeyim. Kanuni gibi birinin harem, içki düşkünü değişik ilişki içerisinde göstermek... Ben üzüntü duyuyorum” dedi.

-2011 yılı Ocak ayında Yaşam tarzına ilişkin kaygıların yapay olduğunu savundu, "Hayat içkiden ibaret değil. Hayat seksten ibaret değil. Bir kısım çağdaş düşünceye sahip olduğunu söyleyenler sadece içki ve seksle olaylara bakıyorlar” dedi.

-2012 yılı Eylül ayında görüştüğü kadın gazetecilere BDP’li kadın milletvekilleri ile ilgili, “"BDP'lileri nasıl kadın sayıyorsunuz? Her biri polis iteliyor, tokat atıyor, her biri otobüs üzerine çıkıp acayip şeyler söylüyor" ifadelerini kullandı.

Herkese “böyle bakan mı olur?” dedirten adam: İdris Naim Şahin
-2011 yılı Kasım ayında BDP üyesi Prof. Dr Büşra Ersanlı’nın tutuklanmasını haklı göstermek için şu ifadeleri kullandı: “Profesör hanımefendinin 80 öncesi gençlik yıllarına bakın. Akrabalarının kim olduğunu, eniştesinin tutuklu olduğunu göreceksiniz.”

-2011 yılı Ekim ayında Van depremi sonrası bölgeye yaptığı ziyarette depremzedelere üç çeşit tatlı verildiğini öğrenince yanında bulunan Diyanet İşleri Başkanı’na dönüp “Sayın başkanım biz de buraya bir çadır kuralım, mekân tutalım gibi geliyor” diyerek “espri anlayışı”nı ortaya koydu, sonrasında 10 kişinin bir arada kaldığı çadırın sakinlerine dönerek “Koskocaman sarayda oturuyorsunuz bir gel dediğiniz yok” dedi.

-2012 yılı Nisan ayında 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü yer olan Aşkale'de inceleme sırasında kaymakamlık önünde 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır isimli vatandaşın "Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim" demesi üzerine, "Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim. Çal bakayım davulcu" cevabını verdi.

-2012 yılı Ağustos ayında kendisini eleştiren gazetecilere, “Ağzına tıkarım o yazıları senin” diye seslendi.

-2012 yılı Ağustos ayında pek çok ölüme sebebiyet veren biber gazını, "Gazımız kaliteli ve doğal. Ülkemizde gaz mühimmatlarından kaynaklanan bir ölüm vakası yaşanmamıştır" diyerek savundu.

-CHP’li bir vekilin, “Son bir yıl içerisinde kaç belediye soruşturma kapsamına alınmıştır, bu belediyelerin partilere göre dağılımı nedir, soruşturma izni vermediğiniz kaç AKP'li, kaç muhalefet belediyesi vardır?” sorusuna, karşılık olarak “Bu soru çok sıklaştı", "Beklediğimiz sorular bunlar" dedi. Ancak sorulara cevap vermektense kulağını kaşımayı tercih etti.

-2012 yılı Mayıs ayında 34 kişinin hayatını kaybettiği Uludere Katliamı’na ilişkin konuştu, “Filmin bütününe bakılınca özür dilenecek bir şey yok" dedi. Türkiye tarihinin en kanlı olaylarından birini “film” olarak niteledi.

-2012 yılı Eylül ayında CHP’li İdris Yıldız’ın emniyetin kullanacağı yeni demir coplar için verdiği soru önergesini yanıtladı, “yeni coplar sokakta vatandaşa sunulan güvenlik hizmetini daha kaliteli hale getirecek” dedi.

AKP'de kadro "geniş"
Mehmet Şimşek: 2010 yılı Ocak ayında, tüm haklarının ellerinden alınmasına karşı dondurucu soğuğa rağmen direnen Tekel işçileri için şu sözleri söylemişti: Bizim hükümetimizin varsa bir hatası özelleştirme sonrasında ortaya çıkan, açıkta kalan işçilerimize karşı merhamet göstermesi. Eğer bir hata varsa o da merhametli olunmasından kaynaklanıyor."

Faruk Çelik: 2008 yılı Şubat ayında son 8 ayda 18 işçinin iş kazalarında hayatlarını kaybettiği Tuzla’da işçilerinin eylem yapmaları üzerine “Yatıyoruz Tuzla, kalkıyoruz Tuzla” sözleriyle tepki gösterdi. Bu sözleri Çalışma Bakanı sıfatıyla söylediğini hatırlatalım.

Taner Yıldız: 2010 yılı Aralık ayında, Tes-İş Sendikası Genel Kurulunda konuşma yaparken “Bizler gelişmekte olan Türkiye olarak mutlaka yeri gelecek 16-18 saat çalışabileceğiz” şeklinde konuştu.

Ömer Dinçer: 2010 yılı Mayıs ayında, Zonguldak’ta grizu faciasında hayatını kaybeden madenciler için “Madencilerimin bedeninde herhangi bir yanık yoktu, güzel öldüler” şeklinde konuştu.

-Atanamadığı için yirminin üzerinde genç öğretmen bunalıma girip intihar etmişken geçen ay Paris’te yapılan UNESCO toplantısında “atanamamış öğretmenler diye uyduruk bir sorun çıkardılar” açıklamasında bulundu.

-2010 yılı Ocak ayında haklarını kaybetmemek için direnen Tekel işçilerine hitaben “Ülkemizde bu şartlarda çalışacak çok insan var” sözleriyle ülke insanına ucuz emek gücü olarak baktığını ortaya koydu.

Dengir Mir Mehmet Fırat: 2009 yılı Nisan ayında Kemal Kılıçdaroğlu ve Melih Gökçek’in canlı yayında Uğur Dündar hakemliğinde çıkacakları düelloya ilişkin görüşünün sorulması üzerine “Valla Melih daha şıllıktır, Melih PKK’dan girer genelevden çıkar” cevabını vermişti.

Beşir Atalay: 29 Ekim’de Van Depremi sonrası insanlar enkaz altında kurtarılmayı bekleyerek can verirken ülke dışından gelmek isteyen arama kurtarma ekiplerinin kabul edilmemesini şu sözlerle açıklıyordu: “Hangi ülkeler hemen aradı, yardım gönderme teklifinde bulundu, elimizde listeler var. Tabii öncelikle kendi potansiyelimizi görmek amacıyla arama kurtarma yardım ekipleri bekletildi.”

Kemal Unakıtan: 2003 yılı Eylül ayında Petkim’in özelleştirilmesine karşı çıkanlara karşı "Ülkenin işgal altına girdiğini söylüyorlar. Gelsinler işgal etsinler!" demişti.

-2003 yılı Nisan ayında Tekel’in özelleştirilmesi konusunda “Babalar gibi satarız” demişti.

-2003 yılı Eylül ayında Tüpraş’ın özelleştirilmesine ilişkin "parayı veren düdüğü çalar. Tüpraş'ı Ruslara satar mısın diyorlar. Satarım arkadaş" demişti.

-2003 yılı Eylül ayında Seka’nın özelleştirilmesi konusunda şunları söyleyerek yağmanın saati olmadığını göstermişti: “Staratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş.”

Nihat Ergün: Van depreminin ardından AKP’nin deprem vergisi olarak toplanan paraları başka yerlere harcadığı ortaya çıkınca, çareyi verginin varlığını inkar etmekte buldu, “Deprem vergisi diye bir vergi yok” dedi.

Recep Akdağ: Kendisinden daha iyi çalışma koşulları isteyen görme engelli bir vatandaşa, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, daha ne yapalım" dedi. İnsanlık sınırını en fazla zorlayanlardan biri oldu.

Hayati Yazıcı: Tekel işçilerinin eylemine “provokatörler” karıştığını iddia etti, “İşe şeytan karıştı, PKK'lisi de dahil bu işe fitne sokmaya başladı" diye konuştu.

Melih Gökçek: 2009 yılı Şubat ayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın’ın projelerini palavra olarak niteleyip, Karayalçın’a hitaben “iktidar biziz parayı nereden bulacaksın” şeklinde konuşarak merkezi iktidarın muhalefet partisi belediyelerine yeterli kaynak sağlamadığını itiraf etmişti.

-2009 yılı Eylül ayında Ankara’da sel beklenmesi üzerine halkla dalga geçercesine “Sel riski varsa üst kattaki komşunuzda kalın” dedi.

-Geçtiğimiz kış kar yağışı sonrası belediyenin yetersiz kaldığını, yollarının buzlu olduğunu söyleyen bir vatandaşa Twitter’daki hesabından “Murat inan yollar tuzlu. Nasıl inandırayım bilmiyorum ki, tatsan mı acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
” şeklinde “espri” yapmıştı.

Diğerleri
AKP Muğla Milletvekili Ali Boğa 4+4+4 yasasının kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda bir şans geçti elimize. Biz bütün okulları, elbette bu okulların kaydında kuydunda sayıyı artıracağız. Ama bütün okulları imam hatip okulu yapma şansını elde etmiş durumdayız” dedi. 4+4+4 yasasının ne için çıkarıldığını “en iyi” özetleyenlerden biri oldu. Ancak kendi torununu Fransız kolejine göndermeyi tercih etti.

Rize Belediye Başkanı AKP'li Halil Bakırcı, Kürt sorununa çözüm olarak "ikinci eşlerin Doğu'dan alınmasını" önerdi. “İnsanlar, evlilik ihtiyaçlarını metres veya benzer şekilde tamamlıyor. Bu tip insanların bunlara girmemesi lazım. Bu bölgelerden evlilik ve hısımlıkları artırarak, devletin de teşvikiyle önümüzdeki 30 yıl gibi bir sürede yaşanan sorunların aza ineceğine ve çözüleceğine inanıyorum” dedi.

AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook’a başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.

AKP Aydın eski İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, “Başbakanımız bizim için ikinci peygamber gibidir” dedi gelen tepkiler üzerine istifa etmek zorunda kaldı.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Kasım 2012, 14:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Bu bir haber mi?
Köse yazarlarindan birinin yorumlari mi?
yoksa Herhangi bir muhalefet partisinin propaganda yazisi mi?

Kaynak neresidir kimdir?

Böyle pis bir uslupla yazilan bir yazi, hicbir haber organinin yazisina benzemiyor...

 

Alt 04 Kasım 2012, 14:28   #3
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




İyi de bu adam bi tane iyi şey yapmamıs mı ? Bence bu eleştiri değil hakaret boyutuna ulaşmış... Objektiflikten çok uzak... Savundugunuz siyasal rejimler melek AKP şeytan mı? Bence fazla abartıyorsunuz...

 

Alt 04 Kasım 2012, 14:56   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Kaynaklik bir durum mu var? Soylenmedi mi bu sozler? Soylendi. Soylenen her sozun internette gorseli var. Yani kose yazari, muhalefet partilerinden biri veya konuyu acan arkadas soylenenleri kendi basina derlemis toplamis, buraya yazmis ne fark eder?

Gaf ve sacmalik kelimelerinin gectigi, 2 ya da 3 cumle var en fazla. Geri kalan yazilardan uslupsuz olanlar, yazan kisinin degil iktidarin soyledikleri.

Yine de usluptan rahatsizsaniz, usluplu bir haber var onu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okuyabilirsiniz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:56 -->-> Daha önceki mesaj 14:32 --

Missy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi de bu adam bi tane iyi şey yapmamıs mı ? Bence bu eleştiri değil hakaret boyutuna ulaşmış... Objektiflikten çok uzak... Savundugunuz siyasal rejimler melek AKP şeytan mı? Bence fazla abartıyorsunuz...

Objektiflikten uzak olan ne yahu? Dalga mi geciyorsunuz? Burada yazilanlarin hepsi, belirtilen kisiler tarafindan soylendi. Bunlari bilmeyen mi var? Bu konuda tek elestirilebilecek husus(!), iktidarin bu soylemlerine sacmalik denmesidir. Malum goreceli bir kavram, bir seyin sacma olup olamayacagi.

Elbette yapilan dogrular var ama maalesef her alanda 3 yanlis 1 dogruyu goturuyor.

 

Alt 05 Kasım 2012, 16:51   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Redkid Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu bir haber mi?
Köse yazarlarindan birinin yorumlari mi?
yoksa Herhangi bir muhalefet partisinin propaganda yazisi mi?

Kaynak neresidir kimdir?

Böyle pis bir uslupla yazilan bir yazi, hicbir haber organinin yazisina benzemiyor...


Pis uslup? Akpli yöneticilerin söylediği sözlerin dışında hiçbir hakaret ve kötü söz yoktur.

Metindeki yazıların hepsi Akp yöneticilerine ait. Alıntı niteliği taşımaktadır.

Akpli yöneticiler pis uslup kullanıyorsa oy vermeyin. Neden veriyorsunuz? Onlar söylüyor, bizde söylediklerini yazıyoruz. Biz yazdık diye pis uslup mu oluyor?


Kaynak: Akpli yöneticiler.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

Alt 05 Kasım 2012, 18:34   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




En başarılı oldugu Konu üLkeyi Satmak ve bölmek bu işi iyi yapıyorlar

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.
 

Alt 06 Kasım 2012, 02:34   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaynaklik bir durum mu var? Soylenmedi mi bu sozler? Soylendi. Soylenen her sozun internette gorseli var. Yani kose yazari, muhalefet partilerinden biri veya konuyu acan arkadas soylenenleri kendi basina derlemis toplamis, buraya yazmis ne fark eder?

Gaf ve sacmalik kelimelerinin gectigi, 2 ya da 3 cumle var en fazla. Geri kalan yazilardan uslupsuz olanlar, yazan kisinin degil iktidarin soyledikleri.

Yine de usluptan rahatsizsaniz, usluplu bir haber var onu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okuyabilirsiniz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:56 -->-> Daha önceki mesaj 14:32 --



Objektiflikten uzak olan ne yahu? Dalga mi geciyorsunuz? Burada yazilanlarin hepsi, belirtilen kisiler tarafindan soylendi. Bunlari bilmeyen mi var? Bu konuda tek elestirilebilecek husus(!), iktidarin bu soylemlerine sacmalik denmesidir. Malum goreceli bir kavram, bir seyin sacma olup olamayacagi.

Elbette yapilan dogrular var ama maalesef her alanda 3 yanlis 1 dogruyu goturuyor.

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pis uslup? Akpli yöneticilerin söylediği sözlerin dışında hiçbir hakaret ve kötü söz yoktur.

Metindeki yazıların hepsi Akp yöneticilerine ait. Alıntı niteliği taşımaktadır.

Akpli yöneticiler pis uslup kullanıyorsa oy vermeyin. Neden veriyorsunuz? Onlar söylüyor, bizde söylediklerini yazıyoruz. Biz yazdık diye pis uslup mu oluyor?


Kaynak: Akpli yöneticiler.

Bu yazi tamamen sacmaliktir, hickimsenin sahip cikmadigi DEDIKODUCUlarin derledigi bir secim propagandasi niteliginde yazidir ve bu GÜNCEL HABERLER bölümünmde yeri yoktur.
Muhabbet bölümüne acilmasi gereken konudur.

Düsünün ki ben kendim simdiye kadar konusulanlari derledim topladim ve GÜNCEL HABERLER bölümüne konuyu actim. Bu bir HAber midir???

Baykalin kaset skandali, CHPli vekillerin Ezan ve Kuran hakkinda söyledikleri hakaretler daha neler neler bulabilirim. Ama bu bölüme acmam bu konulari. Lakin böyle bir konu dahi acmam, cünkü su zamanda görmedigim , kendi kulaklarimla duymadigim hicbir habere neredeyse inanmiyorum....

 

Alt 06 Kasım 2012, 10:20   #8
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Nedense herkes sosyal medyada Recep Tayyip Erdoğan'a atıp tutuyor, kimisi vatan kurtarıyor sanal alemde kimisi de yaptıklarını eleştiriyo madem herkes o adamı kötü biliyo bir dönem değil kaç dönem yönetimde kime sorsam ben oy vermedim diyor ben verdim de benim oyumla mi iktidar oldu? Eğer rahatsız oluyorsanız o adamdan seçim zamanı gösterin istediğinizi sanki diğerleri melek bu adamı şeytan ilan ettiniz.

 

Alt 06 Kasım 2012, 12:20   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hala terbiyesizlik yapiyorsun? Klavye delikanlisi seni. Hic annen baban terbiye vermedi mi arkadasim sana? Yukarida yazdiklarina bak, son attigin mesaja bak. Bu mudur senin terbiyen? Ormanda mi yetistin? Bu ne edepsizlik bu ne cürret. Muhattabim degilsin.



Tanımıyorsan yorum yapma arkadaşım , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in niyetini herkes bilir bu forumda edebinle takıl. Terbiyesizliğin luzumu yok !

 

Alt 06 Kasım 2012, 12:25   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP'nin 10 yılda en başarılı olduğu alan!




Amaç belli!

Sağa sola hakaret ederek görmek istemedikleri, kendilerinden olmayan insanların düşüncelerini sindirmek için böyle edepsiz, hayasız yazılar yazarak kışkırtıyorlar. Böylelikle konuyu kilitletip unutturuyorlar herşeyi.

Çocuğunuzada böyle bir terbiye veriyorsanız yazık o çocuğa.


Moderatörler, lütfen hakaret içerikli yorumları silin, konuyu değil. Konuda asparagas ve hakaret içerikli bir haber bile yoktur.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

 

Etiketler
10, akpnin, alan, başarılı, en, olduğu, yılda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçların Başarılı Olduğu Alanlar Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 19 Temmuz 2012 17:27