IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Tayyip Erdoğan 10 Kasım'da yok (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/511415-tayyip-erdogan-10-kasimda-yok.html)

Katherina 09 Kasım 2012 08:03

Tayyip Erdoğan 10 Kasım'da yok
 



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İSTANBUL- Demokrasi Forumu için gittiği Endonezya’nın Bali adasındaki ziyaretinin ardından Brunei Sultanlığı'na geçecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyareti bir gün daha uzadı.

Başbakan Erdoğan'ın, Demokrasi Forumu için gittiği Endonezya'nın Bali adasındaki temasları devam ediyor. Ziyaret sırasında Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah ile karşılayan Başbakan Erdoğan'a, Sultan Bolkiah'tan ülkesini ziyaret etmesi daveti geldi. Daha önce Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştiren Bolkiah'ın ziyaret talebine de Başbakan Erdoğan'dan olumlu yanıt geldi.

10 KASIM TÖRENLERİNE KATILMAYACAK
Bali'deki Demokrasi Forumu'nun ardından Brunei Sultanlığı'na geçecek olan Başbakan Erdoğan'ın yurda dönüşü de 1 gün uzadı. Ziyaretini bir gün daha uzatan Erdoğan, 10 Kasım törenlerine katılamayacak.

Başbakan Erdoğan'ın yarın öğlen saatlerinde Bali'den, Brunei Sultanlığı'na geçeceği ve pazar günü Türkiye'de olacağı öğrenildi.

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Toplantısında konuşan MHP Milletvekili Atilla Kaya da, Başbakan'ın 10 Kasım töreninde yer almayacağını duyurmuşdu. Kaya, "Başbakan Pazartesi veya Salı günü dinlenebilir"


Melodram 11 Kasım 2012 01:13

Cevap: Tayyip Erdoğan 10 Kasım'da yok
 
Katılamadığı için de eminim üzüntüler içerisindedir(!), gittiği Demokrasi Forumu'nda demokrasinin ne olduğunu öğrenebilse de öyle dönse keşke, hoş pek ümitli değiliz. Gidip orada bir koltuğa oturup ahkâm kesmeye bayılıyor maalesef.

OzGuR 11 Kasım 2012 09:43

Cevap: Tayyip Erdoğan 10 Kasım'da yok
 
Gittiği yerde tamamen kalması , tek temennimdi aslında !


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net