IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Thetis

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2012, 12:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baykal Kasedinde İsrail Parmağı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Deniz Baykal'ın yakın çalışma arkadaşlarından, Savcı Sayan çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Deniz Baykal'ın yakın çalışma arkadaşlarından, CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Deniz Baykal'ın CHP genel başkanlığından komplo ile uzaklaştırıldığını, bunun İsrail gizli servisi MOSSAD tarafından parti içindeki uzantılarla birlikte gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Sayan, CHP yönetimini Baykal'a yapılan komplonun üzerinde durmadığı için eleştirerek, "Bir CHP'linin şoförüne polis yumruk attı diye 5 CHP'li milletvekili polisin peşine düşüyor. Bu olayı küçüksemiyorum. Elbette takip edilmeli ama liderlerine yapılan komployla ilgili tek çalışma yapmıyorlar." dedi.

Sayan, CHP'nin 'uçaktan düşerek yaralandığını' ifade ederek, "Karakutuyu açmanın zamanı geldi. Sayın Baykal'a yapılan komploda yer alan parti içindeki uzantıları ortaya çıkarmak için karakutu açılmalıdır." diye konuştu.

Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin temizlenme işinin İsrailli firmaya verilmek istendiğini, o dönemde Deniz Baykal'ın bu kanunu Anayasa Mahkemesi'ne götürerek iptal ettirdiğini ifade eden Sayan, "Baykal'a kaset operasyonunu İsrail'in gizli servisi MOSSAD yaptı. Partimiz dik durmadı ve bu komplonun gereğini yapmadı. MOSSAD bunu CHP içinden destek almadan yapamazdı. Parti içinden de destek aldıklarını düşünüyorum." iddiasında bulundu.

Sayan, Baykal'a düzenlenen komplonun bir sebebinin de 2009 yerel seçimleri öncesinde çarşaflı ve tesettürlü bayanlara parti rozeti takması olduğunu öne sürdü ve şunları söyledi: "Baykal'ın muhafazakar kesimi kucaklaması, Kutlu Doğum Haftası'nda çok güzel bir konuşma yapması, parti içinden bazılarını hem de İsrail, ABD, İngiltere, Almanya gibi dış güçleri rahatsız etti."


"KOMPLONUN UZANTILARI PARTİ İÇİNDE"

Baykal'a yönelik yapılan kaset komplosunun uzantılarının CHP içinde aranması gerektiğinin altını çizen Sayan, "Kötü niyetli düşünmüyorum ama acaba uzantıları nereye kadar gider?

Kimseye iftira atamam, İsrail'in istihbaratı çok mükemmel çalışır ve bu ajanlar CHP içinde bazı kişileri etkilemiş olabilir. Parti içinden destek almayan bir komplonun yapılması çok zor. Parti içinden bir uzantısı vardır. CHP'nin mevcut genel başkanı ve yönetimi bu uzantıları ortaya çıkarmalı. Bu olayın çözülmesi lazım. CHP, düşen uçaktan yaralı kurtulmuştur artık karakutunun açılması, çözülmesi gerekir. Karakutunun çözülmesi için CHP'nin iktidara baskı yapması gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde parti içinde alternatif bir aday çıkabilirmi şeklinde Baykal üzerinden adaylığın gündeme gelebileceğini aktaran Sayan, bu ihtimalin bile parti içinde hemen reaksiyon gördüğünü belirterek şunları söyledi:

"Baykal'ın CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olabilir şeklinde ismi geçer geçmez parti yetkilileri ortada hiçbirşey yokken hemen bir kadın aday düşündüklerini dile getiriyor. Sayın Baykal muhafazakar kesimi kucakladı. Belki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu insanlarımız Baykal'ı destekleyecek. Geçmişte muhafazakar kesim rahmetli Bülent Ecevit'e destek vermişti. Böyle bir ihtimal bile bazı partilileri rahatsız ediyor ve hemen kadın aday diyorlar." dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baykal, kasedinde, parmağı, İsrail


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Baş parmağı yerine ayak parmağı System Sağlık Köşesi 0 15 Eylül 2011 20:25
PKK saldırısında İsrail parmağı! Lucifer Haber Arşivi 1 12 Ağustos 2010 11:17
İsrail: Türkiye’nin de parmağı var Feronia Haber Arşivi 0 25 Mart 2010 10:11
Tam 31 parmağı var Cemalizim Haber Arşivi 1 24 Mart 2010 02:49