IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
7Beğeni(ler)
  • 3 Post By Katherina
  • 2 Post By Violent
  • 2 Post By JayJay

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2012, 09:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"BDP'nin Dokunulmazlığını Kaldırıyoruz"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İspanya'ya hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı basın açıklamasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan, Bdp'lilerin güvenlik güçlerine ilişkin tavırlarıyla ilgili soru üzerine, "Dokunulmazlık zırhına bürünen bu zevatla ilgili kararımızı, dokunulmazlıklarını kaldırmak suretiyle vereceğiz. Ondan sonrası artık yargıya aittir." şeklinde konuştu.

"DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRACAĞIZ"

Başbakan Erdoğan, Bdp'li vekillerin güvenlik güçlerine yönelik tavırlarıyla ilgili soru üzerine, "Meclis'a fezleke gelirse alışılmışın dışında karar vereceğiz." diye konuştu.

Erdoğan, "Dokunulmazlık zırhına bürünen bu zevatla ilgili kararımızı, dokunulmazlıklarını kaldırmak suretiyle vereceğiz. Ondan sonrası artık yargıya aittir." dedi.

Başbakan Erdoğan, BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarını kaldıracaklarını, ondan sonrasının yargıya ait olduğunu söyledi.

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in, Van'da katıldığı bir terörist cenazesinde polise direnip halkı ayaklanmaya çağırdığı iddialarının hatırlatılması üzerine Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

''Buna genel bir cevap vereyim, olayı kişiselleştirmeyeyim. Daha önce de ifade ettim; Parlamento'ya bu tür, özellikle bazı teröre yönelik konularla ilgili fezlekelerin gelmesi halinde bu fezlekeleri aramızda değerlendirmek suretiyle alışılmışın dışında bir karar vermeyi düşünüyoruz. Çünkü milletvekili sorumluluğu, sıradan, caddede giden bir insanın durumuna benzemez. Milletvekilinin taşıdığı sorumluluk çok daha farklı olmalı. Ne konuştuğunu bilmeli, hareketlerine dikkat etmeli.

Çok daha mütevazi olması gerekirken silahlanmaya, ayaklanmaya vesaireye çağırmak... Bunlar asla TBMM çatısı altında olanlara yakışmaz. Bunun da ötesinde kendisine 'bölücü terör örgütünün uzantısı' sıfatını vererek bu şekilde bir yaklaşım tarzı içine girenler noktasında da Parlamento'da çok daha farklı bir uygulamanın olması gereğine inanıyorum.

Şu anda bu şekilde 800'ü aşkın dosya var. Bunlar sıradan dosyalar değil. Bunların üzerinde çalışılarak bir değerlendirmeyi grubumuz da yapacaktır, önümüze geldiği anda kararı da vereceğiz.''

4. YARGI PAKETİ

Erdoğan, bugünki Bakanlar Kurulu toplantısında Adalet Bakanı'nın 4. Yargı paketi ile ilgili bir sunum yaptığını belirterek, "Üzerinde çalışılması gereken bazı maddeler var. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra tekrar kurulum getirilecek. Ondan sonra parlamentoya sevk edeceğiz" dedi.

ÖZAL ZEHİRLENDİ İDDİASI

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın otopsisinde 4 çeşit zehir bulunduğu iddiasına ilişkin olarak, "Adli Tıp raporunu verdiği zaman bu yargıya da gidecektir. Ama Adli Tıp'ın raporundan bizim bir kurumumuz olduğu için bizim de haberimiz olur. Ama bu şekilde bir rapor bize gelmiş değil. Bu konuda söyleyebilecek başka bir şeyim yok"






 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Kasım 2012, 09:56   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "BDP'nin Dokunulmazlığını Kaldırıyoruz"




Her olanağı sun sonrada kaldir bakalım artık naparsan yap çok geç yolları sonuna kadar açmadan önce düşünseydin.

 

Alt 27 Kasım 2012, 09:56   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "BDP'nin Dokunulmazlığını Kaldırıyoruz"




sen daha kaldırcaksında ohoo ölmeye eşeğim ölme..

 

 

Etiketler
bdpnin dokunulmazlığını kaldırıyoruz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık