IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2012, 10:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
400 milyon liralık çiğ köfte yiyoruz




Güneydoğu sofrasının vazgeçilmez tatlarından çiğ köftenin sektörü hızla büyümeye devam ediyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Geçen yılı 350 milyon lira ciroyla kapatan sektör, bu yıl sonuna kadar 400 milyon lira büyüklüğe ulaşacak. Zincir markaların yeni hedefi Anadolu şehirleri. Çiğ köfteyi fast food zinciri haline getiren Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, Türkiye'de yılda 10 bin ton çiğ köfte yendiğini, bunun 3 bin tonunu kendilerinin ürettiğini belirterek, "Sektör doyuma ulaşmış değil. Özellikle Anadolu'da ciddi bir boşluk söz konusu." dedi.

Sektörün önde gelen markalarından Oses, kuruluşunun 10. yılında mağaza sayısını 400'e çıkaracak. İzmir'den gelecek ilk 50 franchise talebine de özel fırsatlar sunacak. Çiğ köfteyi marka yapmak amacıyla 10 yıl önce yola çıktıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar, bunun için 2 bin metrekare kapalı alanda 30 ton kapasiteli tesis kurduklarını söyledi. Şu anda Türkiye genelinde 347 şubeleri bulunduğunu kaydeden Yaşar, yıl sonunda 400'e ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Çiğ köfteyi 7'den 70'e herkesin yiyebileceği bir ürün haline getirdiklerini ifade eden Yaşar, "Sıra geceleri ya da bazı özel davetler için hazırlanan bir yiyecekti. Biz bunu kolay ulaşılabilir, herkesin damak tadına uygun standarta getirerek, fast food zincirlerinin bir parçası yaptık." şeklinde konuştu.


"15 BİN LİRAYA KENDİ İŞİNİN SAHİBİ OL"

Şube açmak isteyen yatırımcılardan franchise bedeli almadıklarını aktaran Yaşar, iş ortağı gözüyle baktıklarını vurguladı. İzmir'de şubelerine talip olan yatırımcılara çok özel fırsatlar sunduklarını belirterek, "İş ortaklarımıza kurumsal konseptimize uygun mimari ve dekorasyon danışmanlığı, ürün ve satış alanında eğitim hizmetlerini ücretsiz veriyoruz. İlk televizyon reklamını veren ve ilk fabrikayı açan şirket olarak markaya yatırım yapıyoruz. 10 yıldır bu işi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 20 ile 40 metrekare arasında bir Oses şubesi açmanın maliyeti, 15 bin ile 20 bin lira arasında değişiyor. Yatırım, 3 ile 6 ay arasında geri alınabiliyor. Ciro üzerinden herhangi bir bedel almıyoruz. Şubelerimizde k'r oranları yüzde 100'e yakın. Türkiye'nin tüm illerine, tüm iş ortaklarımıza aynı kalitede ürün ve hizmeti götürebiliyoruz." diye konuştu.

*@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yedin yedin ekonomiyede patlattın sonunda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çiğ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık