IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2012, 17:13   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lüks sitedeki yangın korkuttu




Esenyurt'ta 32 katlı binada elektrik kablolarının yanması sonucu yangın çıktı. Yangın, lüks sitede paniğe sebep oldu. İtfaiye ekipleri yüksek binada mahsur kalan vatandaşları güçlükle kurtardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

Yangın, Güzelyurt Mahallesi Özyurtlar Sitesi'nde çıktı. Yüksek katlı sitede çok sayıda vatandaş mahsur kaldı. Vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. Binanın yüksek olması itfaiye ekiplerin tahliye işlemlerini zorlaştırdı. Birçok vatandaş dumandan etkilendi. İlk tedavisileri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Sitedeki elektrik kablolarının yetersiz olduğunu söyleyen vatandaşlar, bütün blokların aynı tehlike altında olduğunu dile getirdi.

Dumanları görünce panikle dışarı çıktığını ifade eden Çiğdem Beyazay, 'Daha önce de elektrik problemimiz vardı. Her gün elektriğimiz kesiliyordu. Şartellerimiz atıyordu. Bugün yine çok büyük bir patlama oldu. Daha sonra duman kokusu geldi ve yapılan tahliyelerle aşağı indik' dedi. Yangında yaralıların da olduğunu söyleyen Beyazay, 'Yangın çıktığında evimde uyuyordum. Nefes almakta zorluk çektim. Uyanınca hemen annemi uyandırdım. Anneme hadi anne yangın var dedim. Kapıyı açtık ve dumanı gördük" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, sitede alt yapının ve hiçbir yangın söndürme sisteminin kurulu olmadığını belirterek site yönetimine isyan etti. İtfaiye ekiplerin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
korkuttu, lüks, sitedeki, yangın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
sitedeki tüm üyelere. §3VG! Genel Paylaşım 6 21 Eylül 2007 16:49