IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2012, 13:33   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yolda parçalanmış kadın cesedi bulundu




MUĞLA’nın Milas İlçesi’nde, yolda parçalanmış bir kadın cesedi bulundu. Kadının cesedinin üzerinden geçen otomobildeki kişiler, "Önce kaya parçası zannettik. Yerde yattığı için neyin üzerinden geçtiğimizi dönünce anladık" dediler.





Milas- Söke Karayolu’nun 4’üncü kilometresinden yönetimindeki otomobil ile giden Ferdi Eyidil, iddiaya göre bir şeyin üzeriden geçtikten yaklaşık 1 kilometre sonra durdu. Eyidil ve araçtaki arkadaşları aracın altına bakarken, bugün saat 19.30 sıralarında, bu kişileri fark eden polis ekipleri yanlarına yanaştı. Sürücünün 1 kilometre geride birşeyin üzerinden geçtiğini söylemesi, aracın tabanında da kan bulunması üzerine otomobildekiler ile polis ekipleri söz konusu yere gitti. Yaklaşık 100 metrelik alana saçılan ceset parçalarını gören ekipler, çalışma başlattı. Olay yeri güvenlik şeridi ile çekildi, inceleme yapıldı. Yapılan incelemenin ardından yoldan toplanan ceset parçaları morga kaldırıldı. Sürücü Eyidil, gözaltına alındı.

Araçta yolcu olan Murat Eyidil, "Seyir halindeyken bir şeyin üzerinden geçtiğimizi fark ettik. Biraz ilerledikten sonra durduk. Araçtan indiğimizde aracın ön ve alt kısmında hasar oluştuğunu gördük. Bizim önümüzde kırmızı bir araç vardı. Çarptığımız şey yerde yattığı için demek ki insan olduğunu fark edemedik. Ben kaya gibi bir şeyin üzerinden geçtiğimizi sandım" dedi. Ölen kadının kimliği ile nasıl öldüğünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı.




OKTAY ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), (DHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bulundu, cesedi, kadın, parçalanmış, yolda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sultangazi'de parçalanmış çocuk cesedi bulundu. Ruj Haber Arşivi 5 29 Mart 2011 12:07