IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2012, 21:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reklam Yazarı Şair Hasan Sancakın N.O. Rüyası Belgesel Oluyor!..




Reklam Yazarı Şair Hasan Sancakın N.O. Rüyası Belgesel Oluyor!..


REKLAM YAZARI ŞAİR HASAN SANCAK’IN N.O. RÜYA’SI BELGESEL OLUYOR!..

Samsun’un Alaçam İlçesinde görülen,alemde ilk ve tek olan,dünyada eşi ve benzeri bulunmayan,Reklam Yazarı,Şair Hasan Sancak’ın, (56) 1 ARALIK 2000’de yazılı metin halinde notere onaylattığı Noter Onaylı ‘Rüya’nın, belgesel çekimine başlandı.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Kürşat Semih Tosun (22) ve Süleyman Fuat Sert (22) tarafından, Noter Onaylı ‘Rüya’nın Alaçam’da belgesel olarak çekimine başlanması, ilçede heyecanla karşılanırken, büyük memnuniyet oluşturdu.Ortak açıklama yapan Kürşat Semih Tosun ve Süleyman Fuat Sert: ‘Alaçamlı öğrenciler olarak 'Belgesel Yapımı' dersimiz için Hasan Sancak'ın hayat hikayesinin çekimine başladık.Onun ilçemizin tanıtımı konusunda ve senaryolarını kopyalayan dev şirketlere karşı vermiş olduğu mücadelesini yakından gördük ve şahit olduk. Azmini ve mücadelesini belgesel yapmaya karar verdik. Çünkü Hasan Sancak, dünyada eşi benzeri olmayan bir olayı gerçekleştirmiştir. ‘Gördüğü Gerçek Rüyasını Notere Onaylatan Dünyadaki İlk ve Tek Kişidir.’Bizler, bu rüyanın dünyadaki ilk ve tek ‘Gıda Işınlama Senaryosu’ olduğunu da biliyoruz. Noter Onaylı ‘Rüya’ sayesinde Alaçam’ın ismini Türkiye ve dünyadaki milyonlarca insana duyurmuştur. Bu rüyasının büyük şirketler tarafından kullanıldığını iddia etmesi ve dünyada ilk defa, Coca Cola’yı mahkemeye vererek dava açması, hukuk mücadelesi başlatması, belgeseli yapmamıza sebep oldu. Ona ait ulusal ve yerel basında çıkan binlerce haber, resim, şiir,-----,yazılarını topluyoruz. Alaçam sevdalısı gençler olarak, dünyadaki ilk ve tek olayı, belgesel yapmaktan da büyük mutluluk duymaktayız.Bu belgeselle iyi bir not alacağımıza, daha sonrasında da ulusal ve uluslararası yarışmalarda boy gösterip, ödüller alacağımıza inancımız tamdır ’dediler.Konu hakkında görüşünü dile getiren Hasan Sancak: ’Gençleri tebrik ediyorum.Büyük emek verdiler. Çok titiz çalıştılar.Her şeyi en ince ayrıntısına kadar gözden geçirdiler. Çekim yapılırken, kendimi ulusal televizyon stüdyosunda zannettim.Bu şekilde emek veren, belgesel, kısa film çeken gençler, devletimiz ve büyük şirketler tarafından desteklenmelidir.Şu anda çekimi yapılan ‘Noter Onaylı Rüya Belgeseli’ kurgulanmaktadır.Bu -----mu binlerce forum ve ----- sitesine koyacağım. Milyonlarca vatandaşımız tarafından seyredilecektir.Bu -----ma destek olmak isteyenlerin unvanları sanalda seyredenlere gösterilecektir. Destek olanlar,belgesel çekimini yapan gençlerin daha güzel kameralarla çekim yapmalarına imkan sağlamış olacaklardır’ dedi.


Dünyadaki İlk Gerçek ‘Rüya’ Gıda Işınlama Reklamı Bana Aittir!..

Dünya ve Türkiye’de En Çok Reklâm Senaryosu Kopyalanan Kişiyim.

NOTER ONAYLI ‘RÜYA’ MI COCA COLA 5 TOMBİ SOFİX ŞEKER 7VESTEL XXL 10 SENE SONRA KOPYALAMIŞTIR.


NOTER ONAYLI ‘RÜYA’
GERÇEK ‘RÜYA’ GIDA IŞINLAMA SENARYOSU
ÂLEMDE İLK VE TEK
DÜNYADA EŞİ VE BENZERİ YOK

BU YAZININ TAMAMI ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI EĞITİMCİ-GAZETECİ HASAN SANCAK'A AİTTİR. DÜZENLEME ŞEKLİNDE İFADE TESBİT TUTANAĞI

İki bin yılı Aralık ayının birinci günüdür. 1.12.2000 Aşağıda mühür ve imzası bulunan, ben Bafra 2. Noterliği NİLGÜN KURT Çakırmahmut İş hanı Kat:1 Bafra adresindeki dairemde görev yaparken, yanıma gelen ve gösterdiği Alaçam nüfusundan YENİLEME nedeni ile verilen 22.08.1989 gün ve V01-985727 numaralı fotoğraflı nüfus cüzdanı kimliğine göre Samsun ili Alaçam ilçesi Yeni cami Mah. Nüfusunda 008,5 cilt 16 sayfa 290-7 kütükte kayıtlı olup, baba isminin Yakup, anne isminin Emine olduğu ve 1956 tarihinde doğduğu anlaşılan ve hâlen Yeni cami Mah Alaçam adresinde oturduğunu ve okuryazar olduğunu söyleyen HASAN SANCAK Düzenleme şeklinde bir ifade TESBİT TUTANAĞI tanzimini istedi. Kendisini yukarıda yazılı hüviyet ile tanıdığım gibi, bu işi yapma yeteneğinin bulunduğunu ve okuryazar olduğunu gördüm. Bunun üzerine şu suretle söze başladı.


‘ÖNEMLİ NOT:

AŞAĞIDA ANLATILAN RÜYA YAZISI HİÇBİR BİLGİSAYAR-İNTERNET-BUZDOLABI-SÜPER MARKET VB. ŞİRKETİ TARAFINDAN TAMAMI YA DA BİR BÖLÜMÜ SAHİBİNDEN İZİN ALINMADAN TELEVİZYON, RADYODA...REKLÂM HÂLİNE GETİRİLEREK SESLENDİRİLEMEZ, OYNANAMAZ, OYNATILAMAZ VE YAYINLANAMAZ.


‘RÜYA’MDA GÖRDÜĞÜM DÜŞ

KONU: ‘Rüya’mda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. Saat gece 03.00'dı. Yataktan kalkarak, mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçerisinde yiyecek aradım. Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek namına hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. Su ile karın doyurulmaz diyordum. Birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. Hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım. Bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim. Büyük bir market aramaya başladım. Uzun uğraşlardan sonra karşıma İnternet'te büyük bir süper market çıktı. Reyonlarda ne yoktu ki… Tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek, bir bir tıkladım. Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. Sevincimden havalara zıplıyordum. Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. Ortaya çıkan toplam rakamın maaşımı kat kat aştığını gördüm Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hâl aldığını gördüm... Yazılan bu tutanak okunması için kendisine verildi. Okudu. Yazılanların hakiki arzuları olduğunun bildirilmesi üzerine altı tarafımızdan imzalandı ve mühürlendi.
1 ARALIK 2000
İki bin yılı Aralık ayının birinci günü
T.C.
BAFRA İKİNCİ NOTERİ
NİLGÜN KURT
RESMİ MÜHÜR VE İMZA
ASLININ AYNIDIR
NO:1 6 8 6 2
1 ARALIK 2000




HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Şair


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şair Reklam Yazarı Hasan Sancak tan Hedefte Türkiye Var Şiiri REKLAM YAZARI Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 05 Ağustos 2011 23:51