IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2012, 14:46   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rusya'da Türk Annelerden Kimsesiz Çocuklara Destek




St. Petersburg Rus- Türk Kültür Merkezi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen yetimhane ziyareti, Türk kadınlarıyla kimsesiz çocukları bir araya getirdi. Kendilerini ziyaret eden Türklerin elinden çeşitli hediyeler alan çocukların oldukça mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.
Ziyaret sırasında kimsesiz çocuklar için program düzenlendi. Programın başında küçük bir konser gerçekleştirilirken, Türkler ve kimsesiz çocuklar el ele birlikte dans etti. Ebru gösterisi ve kaligrafi de çocukların büyük ilgisini çekti. Birçok çocuk ismini yazdırmak için sıraya girerken, ayrıca çocuklara Türk kadınlar tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edildi.
Programla ilgili açıklama yapan Primorskiy bölgesi çocuk ve ailelere sosyal yardım merkezi müdür yardımcısı Yelena Polayeva, St. Petersburg Rus-Türk Kültür Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve Türk kadın ve çocuklarıyla kimsesiz çocukları bir araya getiren programın oldukça güzel bir ortam oluştuğunu söyledi. Yetimhane olarak kültür merkezini ziyaret etmek istediklerini, böylece çocukların Türk kültürü hakkında daha fazla bilgi alabileceklerini ifade eden Polayeva, "Buradaki çocuklar ilgiye ve şefkate muhtaç çocuklar. Biz onların devamlı pozitif enerji alabilmeleri için çaba gösteriyoruz. Bu programda da çocukların oldukça sevindiğini yüzlerinden görebilirsiniz." şeklinde konuştu.
PROGRAM HUZUR VERİCİYDİ
Programda çocuklara hediye dağıtan St. Petersburg Ticaret Ataşesi Remziye Köse, ilk kez böyle bir programa katıldığını belirtti. Çocuklarla bir arada olmanın kendisine mutluluk ve huzur verdiğini ifade eden Köse, "Çocukların küçük hediyelerle büyük mutluluklar yaşadığını görmek insanı ayrıca sevindiriyor. " şeklinde duygularını ifade etti. Ticaret Ataşesi daha sonra Kadın Kolları adına Yelena Polayeva'ya teşekkür hediyesi sundu.
Sosyal Yardım Merkezinde kalan çocuklar da ziyaretçiler için bir sürpriz yaptı. Ziyaretçiler için çeşitli illüzyon numaraları gerçekleştiren çocuklar, büyük alkış aldı.
Programa katılan Türk annelerden Pınar Köse ise programı umduğundan güzel bulduğunu söyledi. Kimsesiz çocuklarla bir araya gelmenin kendisini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Köse, "Umarım çocukların gelecekteki yaşamları oldukça güzel olur." şeklinde temennisini dile getirdi. Program sonunda dağıtılan hediyelerle çocuklar sevindirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuklara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Teröristler Kimsesiz Çocuklara Saldırdı Thetis Haber Arşivi 1 14 Mayıs 2012 14:09