IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2012, 18:00   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Suriye'de Sona Yaklaşıldı"




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi'nin Şanlıurfa City AVM Konferans Salonu'nda yapılan toplantısına katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada halka hizmet etmeyen belediye başkanlarının hem halk hem de parti tarafından denetleneceğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, ''Ama şu anda bölücü terör örgütünün uzantısı parti gibi değil. Çünkü o partilerin hizmet diye bir derdi olmadığı gibi onlara oy verenlerin de hizmet alma gibi bir derdi yok, maalesef. Onlarda sadece ne var? İdeoloji var. İsterse pislik içinde yatsınlar kalksınlar gidiyor yine onlara oy veriyor. Kardeşim sen hizmete mi oy veriyorsun yoksa ideolojiye mi? Senin insanca yaşamak hakkın değil mi? Sana insanca yaşama ortamı hazırlamayanlara niye oyunu veriyorsun?'' dedi.

"SURİYE'DE SÜRECİN SONUNA GELİNİYOR"

Başbakan Erdoğan, Suriye'de yaşananlara da değinerek, ''Bu sürecin artık sonuna gelindiğine dair güçlü sinyaller almaya başladık. Yaklaşık 2 yıldır devam eden bu kanlı, bu zalimane süreç artık sona yaklaşıyor. Suriye'de halkın taleplerini karşılayan bir yönetim inşallah kısa sürede yönetime gelecektir'' dedi.

"HALK GALİP GELECEK"

Erdoğan, Suriye'de zulüm yaşandığını ve 50 bine yakın insanın uçak bombaları ile öldürüldüğünü belirterek, ''Bakın şimdi havaalanlarını muhalif güçler yani Suriye halkı ele geçirmeye başlayınca, artık uçaklar işgöremez hale gelince şimdi Scud füzelerini kullanmaya başladı. Ne yaparsa yapsın hak galip gelecektir" dedi. Suriyeliler için şu ana kadar 500 milyon liraya yakın katkı yaptıklarını, dışarıdan gelen rakamın ise 30 milyon dolar gibi olduğuna işaret eden Erdoğan, Akçakale'de Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadırkent ve kampları Suriyeli muhaliflerin liderleriyle ziyaret edeceğini bildirdi.

"ERDOĞAN'I CESUR KIZ KARŞILADI"

Erdoğan, kentteki temasları kapsamında partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldıktan sonra Hilton Garden Inn Otel'de kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğine katıldı. Başbakan Erdoğan'ı, görüşmenin yapıldığı otelin önünde ''Filistin'de İsrail askerlerine korkusuzca kafa tutarak dünya gündemine oturan cesur kız'' Ahed Tamimi de karşıladı. Başbakan Erdoğan, Tamimi ve annesiyle bir süre sohbet etti.

101 YAŞINDAKİ KADINA ZİYARET

Başbakan Erdoğan, kentteki temasları kapsamında kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yediği akşam yemeğinin ardından bir de ev ziyareti gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile 101 yaşındaki Anzeliha Subaşı'nı ziyaret edip, ailesiyle sohbet etti. Ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
suriyede sona yaklaşıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık