IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2013, 13:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversiteli kıza tecavüz girişimi.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ANTALYA (İHA) - Alanya ilçesinde bir cep telefonu işletmecisi, gideceği yere bırakma vaadiyle otomobiline aldığı üniversiteli kızı işyerine götürüp ellerini kelepçeleyerek tecavüze kalkıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

İddiaya göre, olay, Alanya'nın Oba beldesinde önceki gece yaşandı. Cep telefonu dükkanı işletmecisi 22 yaşındaki M.B., Devlet Hastanesi kavşağında bekleyen Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi 21 yaşındaki B.K'yı görünce otomobilini durdurdu. Gideceği yere bırakma vaadiyle genç kızı otomobiline alan M.B, kendisine ait işyerinin önüne geldiğinde otomobilini durdurdu. Bu sırada M.B, genç kıza cep telefonunun kırık olan arka kapağını değiştirmeyi teklif etti ve birlikte işyerine girdiler. M.B'ye ait işyerinde alkol alan H.G ve E.S adlı iki arkadaşı bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Saat 22.00 sıralarında ise M.B., "Sana ilgi duyuyorum. Seni uzun zamandır takip ediyorum" diyerek genç kızı işyerinin mutfak bölümüne itekledi.

İddiaya göre, yere düşen genç kıza kelepçe takan M.B, kızın üzerindeki elbiselerini çıkararak tecavüze kalkıştı. Bakire olduğunu söyleyerek direnen genç kız mutfak tezgahında bulunan bir çatalla M.B'yi dudağından yaraladı. Bunun üzerine tecavüzden vazgeçen M.B, genç kıza "Bu olayı kimseye anlatma" diyerek otomobiliyle evinin yakınına bıraktı.

Olaydan sonra durumu arkadaşlarına anlatan B.K, dün polise başvurarak olayı anlattı. Bunun üzerine doktor raporu alınan genç kızın vücudunda küçük sıyrık ve yaralanma tespit edildi ancak tecavüz bulgusuna rastlanmadığı belirtildi.

Polis ekipleri cep telefonu ile ulaştıkları M.B'nin teslim olmasını sağladı. Zanlı, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde alınan ifadesinin ardından Alanya Adliyesi’ne sevk edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
üniversiteli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üniversiteli Kıza Tecavüz !! MasteR06 Haber Arşivi 0 21 Kasım 2010 19:54
Üniversiteli kıza villada tecavüz Lucifer Haber Arşivi 0 16 Şubat 2010 16:39