🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sinem Kobal'ın Gözü Karaymış
Sevgililer Günü'nde vizyona girecek olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filmi, sürprizleriyle konuşulmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin üstlendiği filmde 'Didem' isimli çılgın bir genç kızı canlandıran Sinem Kobal; oyunculuğuyla ve gözü karalığıyla dikkat çekiyor.
Filmde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı 'Cem' karakteriyle ilişki yaşayan 'Didem', ünlü bir oyuncu olan sevgilisinin yeni bir filmde başrolü paylaşacağı 'Gözde'ye hayatı zindan ediyor. 'Didem', sevgilisinin 'Gözde' ile 'Adam & Eve Hotel'e gitmesinin ardından 'Mezdeke' kılığında içeriye sızıyor ve sahneden sevgilisinin üzerine atlıyor. Kobal, bu çekimlerde dublör kullanmıyor.