IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2013, 09:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
19'uncu yaş gününü kutlarken öldürüldü




Arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir tamirhanede toplanan yedi genç arasında kavga çıktı. Tornavidayla yaralanan Uğur Esen, 19'uncu yaş gününde hastanede öldü



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İzmir'in Bornova ilçesinde Çamdibi semtindeki 2. Sanayi Sitesi'nde bir oto tamirhanesinde önceki gece arkadaşları Uğur Esen'in 19'uncu doğum gününü kutlamak için biraraya gelen yedi genç, geç saatlere kadar sohbet edip alkol aldı. İddiaya göre ertesi gün Pınarbaşı semtindeki pistte drag yarışlarını izlemek için plan yaptıkları öğrenilen gençler arasında, birbirleriyle şakalaştıkları sırada tartışma çıktı. Kavgada Uğur Esen göğüs boşluğuna saplanan tornavida darbesi ile ağır yaralandı. Kanlar içinde yere düşen genç, olay yerinde bulunan arkadaşlarından birinin otomobili ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak talihsiz genç doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Doğum gününü kutladığı gece cinayete kurban giden Esen'in ölümü, yakınlarını yasa boğdu. Olay sırasında tamirhanede bulunan 6 kişi gözaltına alındı. Kavganın çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Uğur Esen'in sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasında son paylaştığı mesajında, "Doğum günümde parmağım çatladı, bu kadar mı olur" yazdığı öğrenildi. Esen'in ayrıca internet sitesinde doğum gününü kutlayan arkadaşlarının kutlamalarına da yanıt verdiği görüldü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık