IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2008, 12:26   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK telsizinde bölünme telaşı.




Murat Karayılan'ın sağ kolu öldürüldü, PKK içindeki çatışma telsiz konuşmalarına kadar yansıdı.

Terör örgütünün üst düzey sorumlularından ve Murat Karayılan'a yakınlığıyla tanınan Abdülkerim Ertaş'ın Bestler-Dereler bölgesinde ölü ele geçirilmesi örgütte büyük şok yaratırken, teröristler arasında yapılan telsiz konuşmalarında “Kurtay Faraşin” kod adlı Ertaş'ın öldürülmesinden Suriye uyruklu Fehman Hüseyin'in sorumlu tutulduğu bildirildi.

SÖZDE KOMUTANLAR ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Irak sınırında keşif uçuşu yapmayı sürdüren “Heron” adlı insansız hava aracının, bir süre önce Şırnak'ın Uludere Bestler-Dereler Bölgesi'nde kalabalık bir terörist grubu tespit etmesinin ardından özel eğitimli timler tarafından gerçekleştirilen operasyonda aralarında terör örgütünün silahlı kanadının üst düzey sorumlularından “Kurtay Faraşin” kod adlı Abdülkerim Ertaş, yardımcılarından “Piling Hakkari” kod adlı Şaban Aktaş, “Şiyar Van” kod adlı Mustafa İşçan ve Suriye kökenli “Brüsk Kobani” kod adlı Ali Mürşit adlı teröristler etkisiz hale getirildi.

ÖRGÜT İÇİ ÇATIŞMANIN NEDENİ OLDU
Terör örgütüne 1992 yılında katılan “Kurtay Faraşin” kod adlı Abdülkerim Ertaş'ın, 2004 yılında terör örgütünün İran'daki kanlı eylemlerini organize ettiği, 2005 yılında ise Murat Karayılan'ın talimatıyla örgütün üst yönetim kadrosuna getirildiği kaydedildi. Karayılan'a çok yakın olan ve 2006-2007 tarihleri arasında Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün önemli kamplarından olan Haftanin bölgesinin sorumluluğunu yürüten terörist Abdülkerim Ertaş, terör örgütünün “silahlı kanat sorumlusu” Suriyeli “Dr. Bahoz” kod adlı Fehman Hüseyin'in yakın adamı olan “Dr. Ali” kod adlı Yusuf Turhallı'nın yerine Ocak 2008'de “Şırnak, Siirt, Bingöl, Bitlis” sorumlusu olarak atandı.

"FEHMAN KURTAY YOLDAŞI HARCADI"
Terörist Abdülkerim Ertaş'ın etkisiz hale getirildiği örgüte telsizle duyurulurken, terör örgütü mensuplarının büyük şok ve moral çöküntüsü yaşadığı belirlendi. Örgütün telsiz anonslarında, Ertaş'ı riskli eylemlere gönderdiği için Fehman Hüseyin suçlandı. “Suriyeli Dr. Ali'nin intikamını Kurtay yoldaşı harcayarak aldı”, “Suriyelinin hırsı daha ne kadar arkadaşımızın başını yiyecek” şeklinde anonslara yol açtığı kaydedildi.

Güvenlik kaynakları, Fehman Hüseyin'in, Abdülkerim Ertaş'ın yakın adamı Yusuf Turhallı'nın yerine “Şırnak, Siirt, Bingöl ve Bitlis” sorumluluğuna atanmasını hazmedemediği ve Ertaş'ı sürekli riskli eylemlere yönlendirdiğini iddia ederken, güvenlik güçlerinin böyle bir eylem hazırlığındayken Ertaş'ı etkisiz hale getirdiğini belirttiler.

ÖRGÜTTEN KAÇIŞLAR SÜRÜYOR
Bu arada Abdülkerim Ertaş'a bağlı bazı teröristlerin örgütten kaçtıkları ve yakında “teslim” olacakları da iddialar arasında yer alıyor.

Terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan ve Suriye uyruklu Fehman Hüseyin arasında yaşanan liderlik kavgasında bugüne kadar bazı terör örgütü mensupları zehirlenerek, bazıları da silahla vurularak öldürülmüştü.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Nisan 2008, 20:47   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK telsizinde bölünme telaşı.




Eline Sağlık Kardeş.

 

 

Etiketler
bolunme, bölünme, pkk, telasi, telaşı, telsizinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mayoz Bölünme Ve Mitoz Bölünme Nedir? Violent Biyoloji 0 28 Kasım 2013 21:13
Polis telsizinde dikkat çeken 1 Mayıs diyaloğu PassioN Haber Arşivi 1 01 Mayıs 2012 15:25
Mitoz Bölünme - Mitoz Bölünme Nedir? Sevda Biyoloji 0 30 Aralık 2011 16:24
Yardım çığlıkları PKK telsizinde! Ruj Haber Arşivi 1 22 Ekim 2011 14:18
PKK telsizinde kan donduran infaz emri EGEMAN Haber Arşivi 0 18 Ekim 2008 11:41