IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2013, 22:11   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Damat dehşeti: 2 ölü 1 ağır yaralı




Gaziantep'te, eski eşini eve dönmeye ikna edemeyen bir şahıs katliam yaptı. Kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklayarak öldüren damat, eski karısını da ağır yaraladı.

20 yıllık evli 3 çocuk babası Ejder Keçiş (49), yaklaşık 8 ay önce eşi Fatma Keçiş (42) ile aralarında yaşanan şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Atatürk Mahallesi, Cemil Cahit Barlas Caddesi, Almira Apartmanının 4. katında oturan Ejder Keçiş, aynı binanın ikinci katındaki kayınbabasının evine birkaç kez giderek eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak her seferinden eli boş döndü.

Saat 23. 00 sıralarında bir kez daha kayınbabası Adil İsaoğlu'nun (61) kapısını çalan Ejder Keçiş, eşiyle konuşmak istediğini söyleyerek içeri girdi. Evin oturma odasında konuşmaya başlayan Ejder – Fatma Keçiş çifti bir anda tartışmaya başladı. Bunun üzerine Ejder Keçiş'in kayınbabası Adil İsaoğlu ile kayınvalidesi Perihan İsaoğlu (60), damatları Ejder Keçiş'ten evlerini terk etmesini istedi. Sinirlerine hakim olamayan Ejder Keçiş, üzerinde taşıdığı bıçakla kayınvalidesi Perihan İsaoğlu, kayınbabası Adil İsaoğlu ve eşi Fatma Keçiş'i bıçakladı.

Binanın kapıcısı üst kattan gelen sesler üzerine İsaoğlu'na ait daireye çıktığında Perihan İsaoğlu, kayınbabası Adil İsaoğlu ve eşi Fatma Keçiş'i yerde kanlar içerisinde yatarken buldu ve hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada Ejder Keçiş ise evden çıkarak kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. 112 sağlık ekipleri de yaptıkları incelemelerde Perihan İsaoğlu'nun öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı olan Adil İsaoğlu, kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Keçiş ise hemen tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından kaçan Ejder Keçiş'in yakalanması için polis çalışma başlattı.

18 MART'TA UMRE'YE GİDECEKLERDİ

Damatlarının bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden Adil – Perihan İsaoğlu çiftinin 18 Mart'ta Umre'ye gidecekleri ve bunun için hazırlık yaptıkları öğrenildi.

Bu arada, kayınbabası ve kayınvalidesini öldürüp eşini de ağır yaralayan Ejder Keçiş'in son zamanlarda çevresine, eşinin ailesinden baskı gördüğünü, kendisinin kayınbabasına ait markette çalıştığını ancak bu çalışmasının karşılığında parasını alamadığını ve eşinin ailesi tarafından dövüldüğünü anlattığı bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, 2, ağır, damat, dehşeti, yaralı, ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TEM'de Kaza Dehşeti: 3 Ölü, 1 Yaralı Katherina Haber Arşivi 0 14 Temmuz 2012 10:25
Kız kaçırma dehşeti: 2 yaralı Dilara Haber Arşivi 0 07 Haziran 2010 12:56
Kız kaçırma dehşeti: 2 yaralı Dilara Haber Arşivi 0 07 Haziran 2010 12:41