IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2013, 14:50   #1
Çevrimdışı
Ema
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu, AK Parti ile mücadelede kadınlardan destek istedi




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Özellikle dünyayı değiştirecek güce sahip olan yiğit kadınlarımızı, analarımızı, bacılarımız, eşlerimizi, kızlarımızı,...


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Özellikle dünyayı değiştirecek güce sahip olan yiğit kadınlarımızı, analarımızı, bacılarımız, eşlerimizi, kızlarımızı, yani tüm sevdiklerimizi Türkiye'ye, barışa, hukuka ve doğaya sahip çıkmaya çağırıyorum." dedi.

Evladına sahip çıkmak kadar, vatanına, toprağına ve oyuna sahip çıkmanın da kutsal olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, kutsalı korumanın çok zor ve büyük fedakârlık istediğini ifade etti.

"Ben bu nedenle, umudum olan kadınları 156 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'nde 'insanca yaşamak istiyoruz' diye başkaldıran kadınların riskten kaçmayan, mücadeleci, kararlı duruşuyla hareket etmeye, nerede, hangi platformda olursa olsun örgütlenmeye çağırıyorum." diyen Kılıçdaroğlu, kadın ile erkeği eşit görmeyen, sizi sosyal hayattan kopararak eve kapatmak isteyen, kadını şiddete, yoksulluğa, işsizliğe mahkûm eden bugünkü siyaset anlayışı ve bu anlayışın savunucusu iktidara karşı demokratik mücadele de öne geçmelerini talep etti.

Kurtuluşun tek başına olmayacağını belirten Kılıçdaroğlu, mesajında kadınlara şöyle seslendi: "Sevgili kadınlar; gelin Dünya Kadınlar Günü’nde toplumun üzerine serpilen ölü toprağını silkeleyip atalım. Ülkemizin birliğine, dirliğine, barışına, demokratikleşmesine, özgürleşmesine, emekçinin hakkını almasına ve hukuksuzluk çemberine sıkışanların özgürlüklerine kavuşması mücadelesine omuz verelim. Siz kadınlar, canınızdan can veren, canımıza can kattıktan sonra da, her türlü sorunumuzla uğraşan, evimizi, toplumumuzu, ülkemizi ayakta tutanlarsınız. Siz cenneti bile ayaklarının altına alanlarsınız. Öyleyse çıkın evlerinizden, siyasete ağırlığınızı koyun. Oğlunuza, kızınıza, eşinize sahip çıktığınız gibi ülkemize sahip çıkın. Kucaklayın bu güzel ülkeyi, koruyun, kollayın. Demokrasinin de özgürlüklerin de barışın da değerlerimizin de ayaklar altına alınmasına izin vermeyin. Biliyoruz ki, siz isterseniz ev değişir, Toplum değişir, ülke değişir, dünya değişir. Haydi, el ele verelim. Hiçbir kadınımızı hor görmeyelim, ötekileştirmeyelim, Dini, dili, ırkı, inancı ne olursa olsun başımıza taç edelim. Kadına şiddeti de cinsiyet ayrımcılığını da ayaklarımız altına alalım ve mutluluğa, huzura yürüyelim. Size de bize de yakışan Türkiye’yi birlikte kuralım, AKP karanlığından kurtulma mücadelesi veren ülkemizi aydınlatalım. Siz bunu yaparsınız. Ben size inanıyorum ve güveniyorum. Biliyorum ki siz de 156 yıl önce haksızlığa karşı baş kaldıran kadınlar kadar yüreklisiniz. Benim umudum sizlersiniz. Dünya kadınlar Günü’nü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, destek, ile, istedi, kadınlardan, kılıçdaroğlu, mücadelede, parti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu: AK Parti'nin Başarısı Şaşırtıcı Rhytia Haber Arşivi 0 11 Haziran 2012 15:18
Kılıçdaroğlu AK Parti'li vekile tazminat ödeyecek PassioN Haber Arşivi 0 23 Mart 2012 20:23
Kılıçdaroğlu'nun parti grubu konuşması PassioN Haber Arşivi 0 31 Ocak 2012 19:45
Kılıçdaroğlu: Ak Parti sınıfta kaldı MoSFeT Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2010 16:22
Kılıçdaroğlu'na Almanya'dan destek Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Mart 2009 02:03