IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad Chavez için ağladı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/526100-iran-cumhurbaskani-ahmedinejad-chavez-icin-agladi.html)

Sevda 09 Mart 2013 16:42

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad Chavez için ağladı
 
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Chavez için ağladı

09 Mart 2013 Cumartesi

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in resmi cenaze töreni yapıldı. Törende, Chavez’in annesi Elana Frias’ı teselli eden İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başkent Caracas'ta, Chavez'in naaşının bulunduğu askeri akademide yapılan törende, Türkiye'yi Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay temsil etti.

İç mekanda yapılan töreni, halk da dışarıda ekranlardan izledi. Törenin başında okunan ulusal marşta, Chavez'in vasiyetini yerine getirmek için yas tutmaktan ziyade onu yüceltmeye çalışan Venezuelalıların bu kez gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Marşı söylerken duygulanan halk, daha sonra Chavez için sloganlar attı.

Törende, devlet başkanları tek tek takdim edilerek sırayla naaşın yanına geldi. İsmi okunduğunda halkın en fazla alkışladığı kişilerden biri Ahmedinejad oldu. Ahmedinejad, Chavez'in naaşını öptükten sonra yumruğunu havaya kaldırdı. Ahmedinejad'ın yerine döndüğünde de gözyaşlarını sildiği görüldü.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net