IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2013, 09:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuk geline yine dram kaldı




15'inde âşık olup evlendiği kocası, "küçük yaşta kızla birliktelik" nedeniyle 7 yıl sonra hapse giren talihsiz kadın "İki çocuğumla ortada kaldık" dedi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Manisa'da 15 yaşındayken sevdiği gence kaçan Deniz Duranoğlu'nun 2 çocuğu dünyaya geldi. Ancak açılan kamu davasında 8 yıl ceza alan eşi, 7 yıl sonra cezaevine konuldu. Ortada kalan genç kadın, 1 yaşındaki küçük kızını şekerli ekmekle doyurmaya çalışırken, 7 yaşındaki büyük kızı ise babasını istiyor. Salihli ilçesinde yaşayan Deniz Duranoğlu, 7 yıl önce henüz 15 yaşındayken âşık olduğu 22 yaşındaki Erkan Duranoğlu'na kaçtı. Akraba olan aileler de onay verince çift imam nikâhıyla evlendi. Deniz Duranoğlu hamile kalınca Salihli Devlet Hastanesi'nde doğum yaptı. Ancak yaşı küçük olduğu için eşi hakkında kamu davası açıldı. Bu arada çift, Deniz Duranoğlu 18 yaşına gelince resmi nikâh da yaptı. Ancak devam eden kamu davasında 8 yıl 4 aylık hapis cezası alan Erkan Duranoğlu, geçtiğimiz hafta cezaevine konuldu.

'OCAĞIMIZ YIKILDI'
Eşinin hapse konulmasının ardından kayınvalidesinin yanında yaşamaya başlayan Deniz Duranoğlu, "Eşimi sevdiğim için ona kaçmıştım. Akraba olduğumuz için de aileler şikâyetçi olmadı. 18 yaşımda iken resmi nikâhımız kıyıldı. Ama dava devam etti. Eşim cezaevine girince de adeta ocağımız yıkıldı. Evin geçimini eşim sağlıyordu. Çocuklarım küçük olduğu için çalışamıyorum. Büyük kızım Sıla 7 yaşına geldi ama daha 1 yaşında olan küçük kızım Sırma'yı şekerli ekmek vererek doyurmaya çalışıyorum. Bazen de komşularımızın getirdiği yemeklerle karnımızı doyuruyoruz. Devlet bir çözüm bulsun" dedi.

Tek çözüm yasal düzenleme
AvukatMustafa Demir, konuyla ilgili yasal düzenleme dışında yapılabilecek bir şeyin olmadığını söyledi. Demir, "Kanundaki amaç aslında kadını korumak. Ancak ne yazık ki bazen bu tür dramatik durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Toplumun gelenek, görenekleri ve yaşantısı da dikkate alınarak istisnai düzenlemelere gidilmesi lazım" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yine çocuk yine tecavüz! Perii Haber Arşivi 0 10 Eylül 2012 20:06
Çocuk geline akılalmaz işkence PassioN Haber Arşivi 0 14 Mart 2012 20:15
2 çocuk gelin 2 dram . LeyLa Haber Arşivi 1 26 Kasım 2011 00:13