IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2013, 13:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Altı kişinin kemikleri bir tabuta konuldu




Giresun'un Bulancak ilçesinde bir mezarlıkta gerçekleşen kazı çalışmasında mahalle sakinlerinin gözleri önünde insan kemikleri çuvallara doldurularak tek bir tabuta istiflenip kaldırıldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bulancak ilçesi Toprakdeğermeni Mahallesi örneğine az rastlanır bir drama sahne oldu. Koç ailesi ve yakınlarına ait mezarlığın içinde bulunduğu bir arsanın müteahhide devredilmesinin ardından mezarlığın yıkılmasını ve yakınlarının kemiklerinin çuvallara istiflenmesini çaresizce izleyen mahalle sakinleri, olan bitenlere anlam vermekte zorlandı.

Ahmet Fatoğlu Caddesi'nde inşaat halindeki arazinin sınırları içinde kalan ve inşaatın ilerlemesine engel olarak görülen Koç ailesi ve yakınlarına ait mezarlıktaki kişilerin kemikleri yerlerinden çıkarılarak çuvallara konuldu.

Günün ilk ışıklarıyla arsada bulunan mezarları kazmaya başlayan iş makinelerine müdahale etmek isteyen tepkili vatandaşları polis sakinleştirirken, arsadaki bilinen 17 mezardan çıkarılan 6 kişinin kemiklerinin konulduğu çuvalların tek bir tabuta istiflenmesi ise dikkat çekti.

Olay yerindeki tepkili mahalle sakinlerinden Hasan Koç, "Ortalıkta imam da yok. 17 tane mezar var. Kemikleri bir çuvala doldu. Köpeğe yapılmaz bu muamele." diye tepkisini dile getirdi. Annesi dahil bir çok akrabasına ait kemiklerinin çuvallara doldurulmasını izleyen 80 yaşındaki Abdullah Koç ise olan bitenlerin oldu bittiye getirildiğini söyledi. Abdullah Koç, "Çuvalların içinde annem var, dedem var, amcam var, dayım var, amcamın ailesi var. Burayı satın alan adam yanlışlıkla bu mezarlığı tapusunun içine geçirmiş. Halbuki tapunun içinde değil. Allem kallem olmuş. Satıcı da toprağı aldıktan sonra buradaki mezarlığı başı boş diye tapusunun içine geçirmiş. Burada olan bitenlerden akrabaların haberi de yok." diyerek tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinin itirazları altında devam eden kazı çalışması, olaysız bir şekilde tamamlandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altı, bir, kemikleri, kişinin, konuldu, tabuta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kemikleri sızlatan karar! Angel Haber Arşivi 0 01 Temmuz 2008 11:48