IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2008, 18:09   #1
Çevrimdışı
Lin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'da uyuşturucu operasyonları: 324 kg. uyuşturucu madde ele geçirildi




İstanbul'da, 37 operasyonda 324 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 92 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beyoğlu, Büyükçekmece, Fatih, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Kadıköy, Maltepe, Şişli, Ümraniye ve Zeytinburnu'nda, son 10 gün içinde, transit uyuşturucu kaçakçılığı ve sokak satıcılarına yönelik düzenlenen 37 operasyonda, 228 kilogram eroin, 92 kilogram esrar, 125 gram da kokain, 15 bin 112 tablet (3 kilo 875 gram) sentetik hap ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda, 92 şüpheli gözaltına alındı.

AVCILAR VE ESENYURT'TAKİ OPERASYON

Polisin gerçekleştirdiği bu operasyonlardan birinde, Avcılar'da bir depoda, Van'dan Avrupa ülkelerine gönderilmek üzere İstanbul'a getirilen 15 kilogram eroin, yağ tenekelerine saklanmış halde ele geçirdi.

Olayla ilgi çalışmasını derinleştiren narkotik polisi, Esenyurt'ta bir evde Van'dan getirilen uyuşturucunun paketlendiğini tespit ederek, buraya baskın düzenledi.

Baskında, evin sahibi H.L.P. gözaltına alındı. Evdeki aramada, başka kişiler tarafından preslenmesi için bırakılan 188 kilogram eroin bulundu. Polisin evde detaylı arama yaptığı sırada, kapıyı çalan E.S. de presletmek istediği 15 kilogram eroin ile gözaltına alındı. Bu operasyonda gözaltına alınan toplam 7 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

''KRATER'' VE ''PERDE-2'' OPERASYONLARI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün gerçekleştirdiği ''Krater'' adlı operasyonda da organize halde eroin sattıkları ileri sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Beylikdüzü, Yenibosna, Bağcılar ve Bayrampaşa'daki bazı adreslere düzenlenen operasyonda, yurt dışından kokain ve eroin getirerek sattıkları öne sürülen Y.C, Ş.Ö. Z.K, R.Ö, A.A, M.S.B, F.Y, S.Y, A.D. ve S.İ.M. gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda 125 gram kokain, 5 kilogram eroin, ruhsatsız bir tabanca, hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edilen yüklü miktarda para ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'inin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Bu arada, uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla tiyatro oyuncuları Y.D. ve S.S'nin de ifadelerine başvurulduğu öğrenildi. Büyükçekmece'de düzenlenen ''Perde-2'' adlı operasyonda da Van'dan kargo ile İstanbul'a 85 kilogram esrar getirdikleri belirlenen 6 kişi gözaltına alındı.

Van'dan jeneratör parçaları arasına gizlenerek kargo ile İstanbul'a gönderilen 85 kilogram toz esrar ile ilgili gözaltına alınan C.A, F.A, F.A, M.K, M.K. ve B.K, emniyetteki işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderildi.

(AA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
324, ele, gecirildi, istanbulda, madde, operasyonlari, operasyonları, uyusturucu, uyuşturucu, ıstanbulda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'da 5 ton uyuşturucu ele geçirildi! Desmont Haber Arşivi 0 26 Aralık 2014 18:54
Uyuşturucu Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi Desmont Haber Arşivi 0 11 Kasım 2014 18:21
çocukta uyuşturucu madde kullanimini önlemek için Lucifer Çocuk Sağlığı 0 21 Ocak 2012 01:30
Sosyal Sapma Olarak Uyuşturucu Kullanimi-Uyuşturucu Madde Bagimliligi YapraK Ödev ve Tezler 0 15 Mart 2010 10:16
Diyarbakır'da Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi Kan Haber Arşivi 0 08 Nisan 2008 15:31