IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2013, 18:32   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tesadüf Mü Provokasyon Mu?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

50 kişinin ölümüne yol açan Reyhanlı saldırısı Erdoğan'ın ABD ziyaretine günler kala gerçekleşti. Erdoğan'ın daha önceki ziyaretleri öncesi, sırası veya sonrasında da ciddi terör eylemleri gerçekleşmişti. "Tesadüf mü, provokasyon mu" dedirten türden saldırılardan bazıları şöyle:

2009'DA OBAMA İLE GÖRÜŞMESİNE SAATLER KALA REŞADİYE SALDIRISI DÜZENLENDİ

Başbakan Erdoğan, 7 Aralık 2009'da bir çalışma ziyareti için yine ABD'ye gitti. Erdoğan'ın Başkan Obama ile görüşmesine saatler kala, PKK'lılar Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Mevki'inde yol kontrol görevi yapan askeri araca ateş açtı. Saldırıda 7 asker şehit oldu.

OBAMA İLE GÖRÜŞMESİNDEN 4 GÜN SONRA LADİK'TE POLİSE SALDIRI DÜZENLENDİ


13 Nisan 2010'da Nükleer Güvenlik Zirvesi için Washington'a giden Başbakan Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile görüştü. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın da hazır bulunduğu bu görüşmeden 4 gün sonra, 17 Nisan 2010'da Samsun'un Ladik ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, devriye gezen polis otosunu silahla taradı, 2 polis şehit oldu.

2011'DEKİ GÖRÜŞMELERİN YAPILDIĞI GÜNLERDE KUMRULAR, SİİRT VE PERVARİ SALDIRILARI DÜZENLENDİ

20 Eylül 2011'de Başbakan Erdoğan'ın BM görüşmelerine katılmak üzere New York'a gittiği günlerde art arda terör saldırıları gerçekleşti. 20 Eylül'de Ankara Kumrular Sokak'ta patlayan bomba 5 kişinin ölümüne neden oldu. Aynı gece Siirt'te 4 genç kızı ölüme götüren terör saldırısı gerçekleşti. Başbakan Erdoğan, ABD'de Başkan Obama'yla görüşmeyi de kapsayan temaslarına devam ederken 24 Eylül 2011'de Siirt'in Pervari ilçesinde Belenoluk Jandarma Karakolu'na uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu.

2012'DEKİ 2 GÖRÜŞMEDE DE SALDIRI HABERİ VARDI

Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılan Erdoğan burada da yine Obama ile görüştü. Görüşmenin olduğu gün Şanlıurfa'da, devriye gezen polis aracının geçişi sırasında patlama oldu. Patlamada 2 polis memuru yaralandı.

19 Haziran 2012'de, Başbakan Erdoğan'ın G-20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Meksika'da Başkan Obama ile görüştüğü gün Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen saldırıda 8 asker şehit oldu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık