IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2013, 09:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayet nedeni yemek kokusu




Yan evden gelen yemek kokusu yüzünden 30 yıllık komşularına kurşun yağdıran saldırgan, 54 yaşındaki Haşim Arıkan'ı öldürdü. Olay yerinden kaçan Musa T. daha sonra teslim oldu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Kuledibi Sokak'ta geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayda, mübaşir emeklisi Musa T. (50), yemek kokusu yüzünden dehşet saçtı. İddiaya göre Musa T. 30 yıldır komşu olduğu Arıkan ailesine, evlerindeki yemek kokusunu dışarı atan aspritörün yerini değiştirmeleri için uzun süre baskı yapmış, aspiratörün yeri değiştirilmişti. Ancak olay günü komşularının kapısını çalarak Erdal Arıkan'ın (45) aşağı inmesini söyleyen evli ve 3 çocuk babası Musa T., dışarıda Arıkan'a kurşun yağdırdı. Silah seslerini duyan ağabey Haşim Arıkan da (54) dışarı koştu. Saldırgan bu kez Haşim Arıkan'ı göğsünden vurdu. Oğullarını kanlar içinde yerde bulan anne Fadime Arıkan (76), oğlu Haşim Arıkan'ın üzerine kapanarak gözyaşı döktü.

ANNEYE DE ATEŞ ETTİ

Oğluna sarılmış haldeki anneyi de iki kurşunla yaralayan Musa T., Haşim Arıkan'ın oğlu Ahmet Arıkan'ı da kolundan vurdu. İki şarjör boşaltan saldırganın kurşunlarından biri, sokakta bir kadının başının yanından geçti. Musa T. kaçarken, Haşim Arıkan sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen öldü. Hastanede tedaviye alınan Fadime Arıkan ile torunu Ahmet Arıkan taburcu oldu. Göğsüne ve kalçasına 4 kurşun isabet eden Erdal Arıkan ise yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Haşim Arıkan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Samsun Ladik'e gönderildi.

'DÜĞÜNÜNE BİLE GİTTİM'
Musa T.'nin yıllardır süren baskılarından bıktıklarını ifade eden baba Hasan Arıkan, tadilat yaptıkları aspiratörü göstererek, "Daha önce de yemek kokusu yüzünden tartışıyordu bizimle. 76 yaşındaki kadına kurşun sıkılır mı? İki oğlunu evlendirdi. Düğünlerine, cenazelerine kendim koşturdum. Komşuluk böyle olur çünkü. Ama o ciğerimi yaktı. Olay sırasında oğulları yardımımıza koşup yaralılarımızı hastaneye taşıdılar" dedi. Olayın ardından kayıplara karışan Musa T., Çengelköy Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Cezaevine gönderilen Musa T.'nin ailesi, olayın ardından evlerini terk etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinayet, kokusu, nedeni, yemek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağız Kokusu İçin Bitkisel Çözümler - Ağız Kokusu Bitkisel Çözüm - Ağız Kokusu Hakkın Zen Ağız ve Diş Sağlığı 0 05 Şubat 2013 16:18
Sıcak Yemek Mide Kanseri Nedeni Liaaa Sağlık Köşesi 0 21 Şubat 2012 01:40
Ter Kokusu ve Ayak Kokusu İçin Doğal Çözüm YapraK Sağlık Köşesi 0 28 Eylül 2009 18:57