IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2013, 18:46   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis hayatını hiçe saydı can kurtardı




Bursa'da işsizlik nedeniyle borçlarını ödeyemediğini belirten 29 yaşındaki Şaban T. şehrin merkezinde bir bidon benzini üzerine döküp kendisini yakmak istedi. Ancak polisin bu davranışı can kurtardı!

Elinde bulunan ekmek bıçağıyla kendisini ikna etmek isteyen polislere direnip yola benzin döküp yakan genç eylemini yaklaşık bir saat devam ettirdi.
Merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında elinde bir bidon benzin ve ekmek bıçağı olan 29 yaşındaki Şaban T. yolu trafiğe kapatarak “işsizim borçlarımı ödeyemiyorum iki çocuk babasıyım hırsızlık mı yapayım” diye bağırmaya başladı. Yoldan geçmek isteyen araçların üzerine de benzin döken Şaban T. araçların geçmemesi için yola da boydan boya benzin döküp ateşe verdi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Elindeki bidondaki benzini üzerine döküp bıçakla kendisini ikna etmek isteyen polisleri uzaklaştırmaya çalışan Şaban T. yaklaşık bir saat eylemini devam ettirdi. Polis Şaban T.'nin kendisini yakma ihtimali üzerine 112 Acil Sağlık ve İtfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri ellerinde hortumlarla bazı polis memurları ise ellerinde yangın söndürücü tüpleriyle beklediler.
POLİS MEMURU CANINI HİÇE SAYDI
Yaklaşık bir saat süren eylem sırasında zaman zaman ikna etmek için alkollü olan ve elinde ekmek bıçağı, benzin bidonu ve çakmak bulunan Şaban T.'nin yanına hiçbir güvenlik önlemi almadan bir polis memuru gitti. Polis memuru kendi canını hiçe sayma pahasına Şaban T.'ye “Ölmek çözüm değil hepimizin borcu var çocuklarımız var daha gençsin gel ben kendi imkanlarımla sana iş bulmaya çalışacağım eyleminden vaz geç” demesi üzerine Şaban T. eylemini sonlandırdı. Şaban T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken vatandaşlar alkışlarla polis memurunu tebrik ettiler.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hice


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Işıklı diş fırçası hayatını kurtardı Soul Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2011 12:35
Yolcunun unutkanlığı hayatını kurtardı Chelt Havacılık Haberleri 0 12 Ocak 2011 15:57
Ölümü hiçe saydı aXiPrenS Haber Arşivi 1 21 Mart 2010 23:53