IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İntihar etmek istedi çamaşır ipi kurtardı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/531301-intihar-etmek-istedi-camasir-ipi-kurtardi.html)

Violent 19 Mayıs 2013 12:13

İntihar etmek istedi çamaşır ipi kurtardı
 
İstanbul'da üçüncü kattan atlayarak intihara kalkışan 22 yaşındaki Yasemin Yamuk, alt katlardaki çamaşır iplerine takılarak hızla yere çakılmaktan kurtuldu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İstanbul Ümraniye'de intihara kalkışan bir kızı, balkonda asılı çamaşır ipleri kurtardı. İlginç olay, Atakent Mahallesi Atanur Sokak Sevinç Sitesi C-3 Blok Daire 9'da önceki gün meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan 22 yaşındaki Yasemin Yamuk, aynı binanın üçüncü katında oturan kız arkadaşının evine misafirliğe gitti. Gece 03.00 sıralarında da odada kimse yokken camı açıp kendini pencereden aşağıya bıraktı. Ancak alt katlardaki dairelerin balkonlarında asılı çamaşır iplerine takılan Yamuk'un hızı yavaşladı. Çim zemine düşen Yamuk hafif şekilde yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Genç kızın odada olmadığını ve pencerenin açık olduğunu farkeden arkadaşı, Yamuk'u yerde kanlar içinde gördü. Durum hemen sağlık ekiplerine ve polise bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yamuk'a ilk müdahaleyi burada yaptı. Ardından da genç kız, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çamaşır ipine takıldığı için mutlak bir ölümden dönen Yamuk, tedaviye alındı. Doktorları, Yasemin Yamuk'un hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Polis de intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlattı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net