IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mayıs 2013, 09:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini terk eden kocayı kayınbiraderler linç etti




Evlendikten üç ay sonra eşini terk edip başkasıyla yaşayan eniştelerini sokak ortasında bıçaklayan kardeşler, Alaattin Öztaş'ı düştükten sonra sopayla dövmeye devam etti. Üç zanlı tutuklandı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul Bahçelievler'de eşini terk edip sevgilisiyle yaşamaya başlayan Alaattin Öztaş, eşinin erkek kardeşleri tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Alaattin Öztaş (35), yaklaşık bir yıl önce Asuman T. ile evlendi. Öztaş, iddiaya göre evlendikten 3 ay sonra evi terk ederek daha önce 10 yıl beraber yaşadığı sevgilisine geri döndü. Öztaş, yaklaşık 8 ay boyunca eve uğramadı. İddiaya göre, terk edilen genç kadının erkek kardeşleri ise, Öztaş'ın kız kardeşlerini bırakıp gitmesini hazmedemedi.

50 METRE KOŞUP YIĞILDI

Genç kadının kardeşleri Ayhan T. (40), Murat T. (38) ile akrabaları Okan K. (19), iki hafta önce Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde Alaattin Öztaş'ı yolda yürürken gördü. Okan K. Öztaş'ı kovalamaya başladı. Ellerinde sopa ve bıçak olan üç kişiden Ayhan T. elindeki bıçağı Öztaş'a sapladı. Diğer iki kişi de Öztaş'a sopalarla vurmaya başladı. Aldığı bıçak ve sopa darbelerinden kurtulmaya çalışan Öztaş, 50 metre koştuktan sonra yere yığılarak hayatını kaybetti. Hırsını alamayan 3 kişi Öztaş'a sopa ve tekme ile vurmaya devam etti.

ÖLÜMDEN SONRA DAYAK

Korkunç olay, çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Öztaş'ın yaralı halde ölümden kaçışını kameralar saniye saniye kaydetti. Görüntülerde Öztaş'ın bıçaklandıktan 10 saniye sonra yere yığıldığı, peşindeki 3 kişinin ise Öztaş'a sopa ve tekmelerle saldırmaya devam ettiği görülüyor. Elinde tüfek, sopa ve bıçak olan 3 kişi, daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Görüntüleri inceleyen Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili Ayhan T. (40), Murat T. (38) ve Okan K.'yi (19) gözaltına aldı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan üç şüpheli, "canavarca hisle kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
linc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendi Hayalindeki Kocayı Tarif Etti Rhytia Haber Arşivi 0 28 Mayıs 2012 19:06
Kendisini Terk Eden Eşini ve Kayınpederini Öldürdü MasteR06 Haber Arşivi 0 23 Temmuz 2011 21:25
Üç kocayı üç ayrı evde idare etti Lucifer Haber Arşivi 0 11 Ekim 2010 19:27