IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2013, 13:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gökçe Özyol ile eşine hapis cezası şoku




Birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemelik olan oyuncu Gökçe Özyol'a "eşini yaralamak"tan 4.5, "hakaret"ten 2 yıl, eşi Gökçe Aytaç Özyol'a ise 3 yıla kadar hapis cezası istendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"Yahşi Cazibe" isimli dizide rol alan oyuncu Gökçe Özyol ile 2 yıl önce evlendiği kendisi gibi oyuncu olan eşi Gökçe Aytaç Özyol hakkında birbirlerine şiddet uyguladıkları gerekçesiyle "Karşılıklı etkili eylem, tehdit ve hakaret" suçlarından ceza davası açıldı. Gökçe Özyol'un "Eşini kasten yaralamak" suçundan 4.5 yıl, "Hakaret" suçundan ise 3 aydan 2 yıla kadar hapsi istenirken, Gökçe Aytaç Özyol hakkında 1 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.


EŞİT KUSURLU BULUNDULAR
Çift, 2011'de evlendi. Bir süre sonra aralarında tartışma başladı. Evlerini ayıran çift, "Arkadaşla kahvaltı" meselesi yüzünden kavga etti. Çift, küfürleşti ve yumruklaştı. Gökçe Aytaç Özyol'un yüz kemiğinin kırıldığı kavga karakolda son buldu. Gökçe Aytaç Özyol'un şikâyeti üzerine İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısı Hasan Özdemir soruşturma başlattı. Özyol çiftinin dinleyen savcı, çifti eşit kusurlu buldu. Gökçe Özyol, eşine şiddet uyguladığı ve yaraladığı gerekçesiyle 4.5 yıl hapis, Gökçe Aytaç Özyol'a kocasına şiddet uygulama suçundan 1 aydan 3 yıla hapis istemiyle dava açıldı. Çift arasındaki tekme tokatlı kavga nedeni dava dosyasına şöyle yansıdı:

EŞİNİN YÜZ KEMİĞİNİ KIRDI

20 Nisan günü Gökçe Özyol arkadaşının eşini kahvaltıya çağırdı. Kahvaltı nedeniyle Gökçe Aytaç Özyol "Bana neden sormadın" dedi. Tekme tokat kavga ettiler. Gökçe Özyol, küfür ederek Gökçe Aytaç Özyol'un yüzüne yumruk attı. Karşılık veren Gökçe Aytaç Özyol'un yüz kemiği kırıldı. Karakola şikâyet eden Gökçe Aytaç Özyol, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp "Basit tıbbi müdahalelerle giderilemeyecek kemik kırığı oluşmuştur" dedi. İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nda başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu raporu göz önüne alınarak ceza davası açıldı. Çift, hâkim karşısına çıkacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cezası, eşine, gökçe, hapis, ile, Özyol, şoku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski başbakanın eşine 3 yıl hapis cezası Cemalizim Haber Arşivi 0 31 Temmuz 2008 14:21
Eski başbakanın eşine 3 yıl hapis cezası Cemalizim Haber Arşivi 0 31 Temmuz 2008 10:31