IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2013, 12:38   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ece Erken zorla mahkemeye getirilecek




Kamuoyunda "Ankaralı Turgut" olarak bilinen Turgut Karataş'ı tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen şarkıcı Seda Sayan'ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tanık sıfatıyla çağrılan ancak gelmeyen Ece Erken'in, bir sonraki celseye zorla getirilmesine karar verildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kamuoyunda "Ankaralı Turgut" olarak bilinen Turgut Karataş'ı tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen şarkıcı Seda Sayan'ın yargılandığı davaya tanık sıfatıyla çağrılan ancak gelmeyen Ece Erken'in bir sonraki celseye zorla getirilmesine karar verildi.
İstanbul 12. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, sanık Seda Sayan katılmazken müşteki Turgut Karataş hazır bulundu.
Hakim, Ece Erken'in tanık sıfatıyla bugünkü duruşmaya çağrıldığı ancak gelmediğini söyledi. Kimlik tespitinin yapılmasının ardından duruşmada ifade veren Turgut Karataş, sanıkla husumetli olduklarını ifade ederek, "Seda Sayan;la karşılıklı davalarımız oldu. Benimle neden uğraştığını bilmiyorum. Olay günü de stüdyoyu en az 10 silahlı adamıyla birlikte bastı. Üzerime saldırdılar. Ece Erken;in ağladığını gördüm. Ancak bu yönde bir işlem yapılmadı" diye konuştu.
"Beni toplum nezdinde rencide ediyor"
Seda Sayan'ın, kendisinin televizyon programlarına çıkmasını ve yeni -----ler yapmasını engellediğini iddia eden Karataş, şunları söyledi:
"Benimle neden uğraşıyor bilmiyorum. Beni toplum nezdinde rencide ediyor. Maddi ve manevi olarak zarara uğratıyor. Her konuda mağdurum. Psikolojim bozuldu. İsmimin önünü kesiyor. Bütün ajanslarla bağımı kesti. Allah;ın adaletini istiyorum. Kendisinden şikayetçiyim."
Hakim, tanık sıfatıyla duruşmaya çağrılan ancak gelmeyen Ece Erken'in bir sonraki celseye zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ece, erken, getirilecek, mahkemeye, zorla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahkemeye zorla getirilecek! Lucifer Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2010 20:25