IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2013, 18:52   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgilisini öldürdü, ablasına kıyamadı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konya'da 33 yaşındaki ablası Hülya D. ile birlikte olan 35 yaşındaki Mustafa Yaman'ı pompalı tüfekle öldürüp kaçan 25 yaşındaki Numan D., polis tarafından yakalandı.

Tüfeği ablasına da doğrulttuğunu ama kıyamadığını için öldürmediğini belirten Numan D., Yaman'ın da 'Biz evleneceğiz. Ciddiyiz' dediğini, ancak 'Biz namusumuz için yaşıyoruz' diyerek tetiği çektiğini söyledi.

Olay, geçen salı günü saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Aziz Mahmut Hüdai Caddesi üzerinde meydana geldi. 3 ay önce eşinden boşanan Hülya D., 3 çocuğuyla birlikte kardeşlerinin kiraladığı evde yaşmaya başladı. Olay günü Hülya D.'nin kardeşi, elektrik dağıtım şirketinde çalışan ve bekar olan Numan D. ziyarete geldi. Bu sırada yatak odasında elektrikçi evli 3 çocuk babası Mustafa Yaman'ı gördü.

EVE GİDİP POMPALIYLA DÖNDÜ

İddiaya göre ablasının Yaman ile birlikte yaşadığını öğrenen Numan D., otomobiliyle eve gidip pompalı tüfeği aldı. Döndüğünde evde Yaman'ı bulamayan Numan D., evin bahçesinde aradı. Yaman'ı saklanırken bulan Numan D., tüfeği üzerine doğrulttu. Saklandığı yerden çıkan Yaman'ın 'Yapma, beni vurma. Biz evleneceğiz. Ciddiyiz' demesinin ardından Numan D., 'Biz namus için yaşıyoruz' diyerek tetiğe bastı. Karnından yaralanan Yaman, sevgilisinin çağırdığı ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yaman, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yaman'ın cenazesi memleketi Emirgazi İlçesi'nde toprağa verildi.

Olaydan sonra otomobiliyle kaçan Numan D., bugün gece Antalya'dan Konya'ya döndüğü sırada yolda polis tarafından yakalandı.

'YATAK ODASINDA ADAMI GÖRDÜM'

Gözaltına alınan Numan D., polise verdiği ilk ifadesinde ablasının, eşinden boşandıktan sonra başka bir erkekle birlikte olduğunu duyduğunu ancak inanmadığını söyledi.

Olay günü de, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sormak için ablasını ziyaret ettiğini belirten Numan D. şunları anlattı:

'Eve girdiğimde yatak odasında bir adamın olduğunu fark ettim. Evden ayrılarak kendi evimize gidip pompalı tüfeği alarak geri döndüm. Evde bir süre onu aradım. Bahçeye çıktığımda kartonların arkasına saklandığını gördüm. Tüfeği doğrulttuğumda saklandığı yerden çıkarak 'Yapma, beni vurma. Biz evleneceğiz. Ciddiyiz. Ablanla evleneceğiz' dedi. Bende biz namusumuz için yaşıyoruz diyerek ateş ettim.'

'ABLAMA KIYAMADIM'

Daha sonra tüfeği ablasına doğrulttuğunu kaydeden Numan D., 'Fakat yeğenlerim gözümün önüne geldi. Elim titredi vuramadım, ablama kıyamadım' dedi.

Numan D., yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ablasına, kıyamadı, sevgilisini, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevişmek isteyen sevgilisini öldürdü Ezgi Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2012 12:30
Sevgilisini eğlendirmek için taksiciyi öldürdü PassioN Haber Arşivi 0 25 Mart 2012 20:04