IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Justin Bieber'a "Sen Tam Bir G..t'sün" Diyen Ünlü! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/532328-justin-biebera-quotsen-tam-bir-gtsunquot-diyen-unlu.html)

Zen 24 Mayıs 2013 23:15

Justin Bieber'a "Sen Tam Bir G..t'sün" Diyen Ünlü!
 
51 yaşındaki rock grubu kurucusu, 19 yaşındaki genç yıldız için; Mart ayında Believe Tour kapsamındaki Londra O2 Arena'da gerçekleşen konserine yaklaşık olarak iki saat geç çıkan sanatçının hayranları tarafından twitter'dan tepki görmesine ve konser alanındaki bir çok seyircisinin stadı terk etmesine yönelik, Bieber'ı çok sert bir dille eleştirdi.

London Evening Standard'a konuşan Bon Jovi, ''Her nesilde böyle yapanlar olabiliyor. İnsanlar çalışıyor, senin konserin için bilet alıyor, hayatlarının iki ya da üç saatini sana ayırıyor ve sen onları üstüne üstlük iki saat bekletiyorsun. Bir süre sonra kaybettiklerin asla geri gelmez.

Gerçekten böyle hareketler hiç hoş değil, tam bir g** oğlanısın ! ( You're an a**hole.Go to f**kin work!) '' dedi.

robben44 26 Mayıs 2013 09:33

Cevap: Justin Bieber'a "Sen Tam Bir G..t'sün" Diyen Ünlü!
 
Kucucuk bir cocugu neden insanlar gozlerinde buyutmusler anlamis degilim. yahu guzelim Turkiyeme bile gittiginde genc kardeslerimizin kendisine gostermis olduklari hayranlik abideside neyin nesidir? sizin hayranlik olunacak haliniz varken elin ne oldugu belirsiz insanina nasil bu kadar deger verirsiniz anlamis degilim. medya olsun insanlar olsun bunu gozunde cok buyuttu oldum olasi sevmemisimdir sarkilarini


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net