IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2013, 13:05   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sıla'ya ikinci konser şoku




Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında yarın Umuttepe Yerleşkesi'nde yapılacak Sıla konseri, konsere saatler kala iptal edildi.

Kocaeli Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bahar şenlikleri, dün Feridun Düzağaç konseri ile başladı. Bu akşam Hayko Cepkin konseri ile devam edecek etkinliklerde, yarın saat 21.00'de gerçekleşmesi planlanan Sıla konseri iptal edildi. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştireceği konser de, üniversitenin sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle iptal edilmişti. Sıla konu ile ilgili olarak twitter üzerinden organizasyon şirketinin paylaştığı iptal bilgilerini 'retweet'ledi. Ünlü şarkıcının 'retweet'lediği mesajda şu bilgiler yer aldı:

"29.05.2013 tarihinde yapılması planlanan Kocaeli Üniversitesi Sıla konseri, Retua Yazılım Reklam Sanayi Tic. Ltd. Şti. isimli organizasyon şirketinin sahne alınması için gerekli olan teknik sistemleri alanda bulunduramaması ve şartnamelerdeki vaatleri yerine getirmemesi nedeniyle gerçekleştirilemeyecektir. Konuyla ilgili şartların düzeltilmesi için Kocaeli Üniversitesi yetkilileri ile birlikte konseri gerçekleştirmek için gerekli mücadele verilmiş, fakat sonuç alınamamıştır. Organizatör hakkında yasal işlem başlatılacaktır."

Kocaeli Üniversitesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada ise, "29 Mayıs 2013 günü saat 21.00 'de verileceği ilan edilen 'Sıla Konseri' organizasyon şirketinin isteği üzerine iptal edilmiştir. Diğer etkinlikler planlandığı gibi yürütülecektir" denildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ikinci, konser, sılaya, şoku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sıla ve Gece'den Konser Haberi N999 Kültür ve Sanat 0 26 Mart 2012 22:25
Tren yolunda ikinci bomba şoku! Lucifer Haber Arşivi 0 30 Haziran 2010 17:49